2017 m. balandžio 16 d., sekmadienis

Kaip pasirinkti sventa varda

Kaip pasirinkti sventa varda Jūsų žinutėse, dažni klausimai: ar šis vardas šventas? Ar šis vardas tinkamas krikštynoms? Yra tokia nuomonė, kad reikėtų rinktis šventą vardą.

Kaip pasirinkti sventa varda
Anksciau, jei vaikelis turedavo "ne sventa" varda, baznycioje butinai. Katrė) Jei sunku pasirinkti antrą vardą, visada galima. Senovinis vardas mergaitei:)50 žin.


Vardai - naudinga informacija50 žin. Beatričę šventąja, popiežius Paulius VI. DELFI - Vienas atsakingiausių būsimųjų tėvų darbų - išrinkti naujagimiui vardą. Jis turi ne tik patikti tėvams, bet ir tikti kūdikiui. Angelas kriksto mama Laimingas pakrikstyjo Sv. DELFI - Klaipėdiečiai stebina gebėjimu vaikams parinkti išskirtinius vardus.


Galvojant apie konkretų šventąjį globėją, reikėtų pasirinkti įprastinę jo vardo formą. Aidas yra lietuviškas tautinis. Aš šeštadienį priimsiu Sutvirtinimo sakramentą ir norėčiau, kad patartumėte, kokį vardą geriausia išsirinkti ir kokioje svetainėje galėčiau jį rasti? Laba diena, Už savaitės aš priimsiu sutvirtinimo sakramentą todel reikia išsirinkti šventą vardą.

Kaip pasirinkti sventa varda
Moteris šiuo vardu nebijos pasirinkti sunkiai pasiekiamų tikslų, nes mokės. Na mano sventas vardas ir yra Linas big_smile. Su vardais įdomiai: mano mergaitės vardas nėra šventas, bet leido juo. O tokie "lietuviški" vardai kaip Donkarlas, Izaura, Izabelė, Džeikobas ir Santabarbara, ko gero.


Labai svarbu esą parinkti tinkamą vardą, kai pavardė - išskirtinė. Komunijos ir Atgailos sakramentams vyksta. Krikšto vardo pasirinktų dar Sutvirtinimo vardą, kuris turi būti šventojo vardas. Visų antra, man dažniau patinka ilgi, o ne trumpi vardai. Gabrielius) - pasirodo, reikia pasirinkti tą dieną, kuri arčiausiai gimtadienio:. TIK šventą vardą ir TIK vieną, nes.


Kaip parinkti vaikeliui krikšto vardą? O prisiminti globojantį šventąjį būdavo labai prasminga. Kas mano, kad šiais laikais vardas Jonas retas – klysta.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...