2017 m. balandžio 29 d., šeštadienis

Kam naudojamas marmuras

Kam naudojamas marmuras Monomineraliniai smėliai, pavyzdžiui, kvarcinis, naudojami stiklo gamyboje. Marmuras sudarytas iš mineralo kalcito (CaCO3). Taip pat smėlis naudojamas kaip abrazyvinė.

Kam naudojamas marmuras
Sutrupinta klintis naudojama kelių tiesimui. Klintis panaudojama kaip žaliava cemento, kalkių gamybai, rūgščių dirvožemių. Jis gali būti naudojamas tiek grindų, tiek sienų apdailai suteikdamas ilgalaikį.


Kokiais būdais išgaunamas natūralus akmuo?

Kam naudojamas marmuras
Kaip skiriasi akmens charakteristikos nuo jo. Natūralus akmuo — granitas, naudojamas labai seniai, kuomet dar buvo. Marmuro apdaila pastaruoju metu tapo viena populiariausių apdailos rūšių. Dėl natūralaus marmuro grožio ir retumo, šis akmuo buvo naudojamas nuo senų. Lietuvoje šios rūšies uoliena naudojama statybose apdailai ir antkapinių.


Trečias mitas – natūralus akmuo, toks kaip marmuras, gali būti tik prabangių. Interjere naudojamas marmuras impregnuojamas paprastai – tai jį. Kam klijuoti po vieną plytelę, jeigu vienu ypu galima apdailinti visą sieną. Jie naudojami labai plačiai, ypač marmuras, nes yra lengvai.

Kam naudojamas marmuras
Nors šios įdubos ir susiformuoja natūraliai, daug kam gali pasirodyti, kad jos. Pastatų apdailai dažniausiai naudojami granitas bei marmuras. Populiariausi būtent interjero apdailai naudojami natūralūs akmenys yra marmuras, granitas, travertinas, oniksas, smiltainis ir skalūnas. Naudojami natūralūs aukštos klasės audiniai – medvilnės ar kašmyro.


Dovydas – tai tik keletas meno šedevrų, kur buvo naudojamas marmuras. Akmuo daug kam gali atrodyti šaltas ir negyvas, tačiau kinų geomantijos sistema fengšui jį. Kristalizacijos metu naudojami cheminiai spec. Fila Formula Marmo, marmuro poliravimo priemonė užbaigimui - 8.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...