2017 m. balandžio 21 d., penktadienis

Laidotuviu giedoriai kaina

Laidotuviu giedoriai kaina Grojame dūdomis ir elektovargonais per laidotuves. Gyvenu Kaune, tačiau galiu atvykti ir į kitus Lietuvos miestus. Laidotuves, laidotuviu giedotojai, dūdos, laidotuviu.

Laidotuviu giedoriai kaina
Net ir kuklioms laidotuvėms nepakanka valstybės skiriamos vienkartinės 1040. Tiek kainuoja patys pagrindiniai dalykai: salės nuoma, kūno. Neprašmatnių eilinių laidotuvių išlaidos, net iš jų išminusavus valstybės.


Prie šarvojimo salės esančio poilsio kambario nuomos kaina taip pat.

Laidotuviu giedoriai kaina
Pats pigiausias lentų karstas kainuoja apie 315 Lt, padoresnis 500-700 Lt. Tiksliai nebepamenu, kiek kainavo visa kita, bet laidotuvėms išleidome apie tris. Užsakome giedorius ar pučiamųjų instrumentų grupes, karsto nešėjus, fotografo paslaugas. Laidojimo reikmenys: karstai, drabužiai. LAIDOTUVIŲ ,METINIŲ GIEDORIAI,MUZIKANTAI,GIESMININKAI,DŪDORI. Prenumeratos kaina mėnesiui: su pristatymu - (1,74 €), pasiimant iš sutartos vietos ir. Visais kritiniais gyvenimo momentais – per gimtuves, vestuves, laidotuves – žmonės.


Menu Pranas vis groja armonika ir visi buva giedoriai, dainininkai. Per laidotuves,metines,keturnedėlius (ketursavaičius).

Laidotuviu giedoriai kaina
Artimiesiems pageidaujant, įmonės darbuotojai pasiūlys giedorius, smuiką. Ateities kartoms nori palikti sakralinį paveldą – šermenų ir laidotuvių kompaktinę. Parūpo jai išsaugoti ir šermenų, laidotuvių giesmes. Labai malonu,kad dar yra kaimų kuriuose renkasi kaimo giedoriai ir.


Gal laikas perimti tai ir visiems, nes tos perdėtos laidotuvių išlaidos, tie komerciniai giedoriai, pervargę artimieji - nieko iš esmės nepakeičia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...