2017 m. balandžio 28 d., penktadienis

Lankytinos vietos telsiu apskrityje

Lankytinos vietos telsiu apskrityje Prašome pasirinkti norimą aplankyti objektą. Dailininko juvelyro, žemaičių ir japonų draugijos įkūrėjo Alfredo Jonušo rankomis sukurta Tekančios Saulės šalies salelė – žemaitiška - japoniška-kiniška. Telšiuose įsikūrusi Vyskupijos rezidencija, veikia Kunigų seminarija.

Lankytinos vietos telsiu apskrityje
Su Telšių krašto istorija galima susipažinti - Žemaičių muziejuje „Alka”. Telšių girininkijoje prie Germanto ežero, Germanto landšaftiniame draustinyje. Telsiu lankytinos vietos 2016, lankytinos vietos telsiuose, Telšiai (2016).


Telšių apskrities turizmo Informacijos centras.

Lankytinos vietos telsiu apskrityje
Telšių miestas turi ežerą tiesiog centre – tai privalumas, kurį turi. Pasiekiamas iš kelio Luokė – Gaulėnai 2,7. Išsirinkite vietą poilsiui, šventei ar laisvalaikiui, Molėtų rajonas. Lietuvos apskričių, tame tarpe ir Telšių). Turizmas šalies regionuose: pačios lankomiausios turistų vietos (0). Alytaus apskrityje yra nuostabios gamtos ir kraštovaizdžio Dzūkijos nacionalinis.


Telšiai – Žemaitijos sostinė, apskrities bei vyskupijos, kultūros ir švietimo centras. Alka“, lankytinų vietų gausa bei unikaliais objektais: Šv. Telšių rajone galima aplankyti vaikų ir suaugusiųjų pamėgtą Žvėrinčių.

Lankytinos vietos telsiu apskrityje
Antano Paduviečio katedra su dviem centriniais altoriais. Nuo Tverų į šiaurę – Žarėnai ir Plinija, nuo Žarėnų pro Varnius link Telšių – Girgždūtė ir Šatrija. Lankytinos vietos: Paslaptingoji Žemaitija. Siūlome jau dabar pamiršti rūpesčius ieškant jaukios,ramios,privačios vietos savo šventei - apsilankykite. TELŠIŲ RAJONO SAVIVALDYB S TERITORIJOS BENDRASIS PLANAS.


Laidojimo vietos saugomos kaip kultūros vertybs. Kiekvienais metais turizmo sezono pradžioje leidykla skelbia vietos turizmo reitingus. Nors juose yra daug įdomių lankytinų vietų, tačiau kelias iki šių vietovių tolimas, atvykus trūksta.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...