2017 m. balandžio 17 d., pirmadienis

Mada apkunioms 2016

Mada apkunioms 2016 Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos. Deja, tik nedaug prekės ženklų ir mados namų kuria aprangą apkūnioms moterims. Mūsų visų džiaugsmui, dabar populiariai vadinama „plus size“ mada šiuo metu išgyvena savo pakilimo laikotarpį.

Mada apkunioms 2016
DELFI - Siūlome 6 pavasario ir vasaros tendencijas, kurias gali pritaikyti jau dabar. Kol dar nesibaigė išpardavimai, verta įsigyti tai, kas. Tai, kas demonstruojama ant podiumo, dažnai atrodo puikiai, deja, madingi drabužėliai tinka ne visoms. Pristatom 6 mados tendencijas, kurių.


Mada apkunioms 2016
Putlutės moterys taip pat yra gražios. Būti lieknai yra madinga ir pilnos moterys nuo šios mados kenčia. Vyrauja stereotipas, kad apkūnioms moterims geriausia rengtis juodus, plačius, maišo tipo didelių dydžių drabužius, kadangi šie geriausiai. Atrodo, šį pavasarį geriausias aksesuaras, tinkantis prie spalvingų madų bus pasitikėjimas savimi! Laužyti aprangos taisykles galite, jei esate pripažinta mados žinovė, turite puikų stiliaus pojūtį ar dirbate ne oficialioje aplinkoje. Niujorke vykstančioje mados savaitėje vakar buvo pristatyta drabužių kolekcija apvalesnių formų moterims. Gaukite išskirtinius pasiūlymus ir aktualiausias mados naujienas iš OTTO! Patarimai, kaip rengtis apkūnioms moterims.


Galvojate, kad mada skirta tik liaunoms paauglėms?

Mada apkunioms 2016
Show Navigation Hide Navigation. Vasariška šiluma ir jūros bangos jau alsuoja į nugarą. Prasideda maudymosi sezonas – ką šiemet rinktis? Tačiau nežiūrint to, ar jūsų kūnas atitinka šiuolaikinius mados standartus, reikia pirmiausia pabrėžti savo individualų grožį. Todėl apkūnioms moterims reikia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...