2017 m. balandžio 24 d., pirmadienis

Merino vilnos marškinėliai ilgomis rankovėmis

Merino vilnos marškinėliai ilgomis rankovėmis Drabužiai praleidžia orą ir gerai prisitaiko prie kūno temperatūros, sulaiko šilumos tik tiek, kiek. Marškinėliai pagaminti iš merino vilnos. Tai viena iš švelniausių, minkščiausių vilnos rūšių.

Merino vilnos marškinėliai ilgomis rankovėmis
Pasižymi termoreguliacinėmis savybėmis, sudrėkus. GREEN ROSE merino vilnos apatiniai vaikams: merino vilnos marškinėliai, marškinėliai vaikams, marškinėliai ilgomis rankovėmis. Moteriški marškinėliai, kelnės, glaustinukės iš aukščiausios kokybės merino vilnos. Dėl unikalių vilnos savybių, dėvint palaiko pastovią kūno temperatūrą.


Merino vilnos marškinėliai ilgomis rankovėmis
Atsiprašome, šiuo metu šios spalvos arba šio. Merino avių vilna yra žinoma kaip geriausia ir minkščiausia vilna. Visi Care prekės ženklo drabužėliai yra gaminami būtent iš merino vilnos. GREEN ROSE marškinėliai internetu: merino vilnos apatiniai, marškinėliai vaikams, merino vilnos gaminiai vaikams. Bambuko glaustinukai ilgomis rankovėmis. Pristatymo būdas, Siuntimas Lietuvoje, Siuntimas į užsienį. Dėmesio, prekės į Nida siunčiamos tik Lietuvos.


Juodi FUSE merino marškinėliai ilgomis rankovėmis vyrams. Merino vilnos su šilku apatiniai marškinėliai trumpomis rankovėmis.

Merino vilnos marškinėliai ilgomis rankovėmis
Sudėtis: 70% ekologiška merino vilna, 30%. Parduodu 100% merino vilnos marškinėlius ilgomis rankovėmis. Thermowave MERINO – pirmo sluoksnio sporto ir laisvalaikio drabužiai. North Iceland Valholl Vaikiski marskineliai ilgomis rankovėmis vaikiskos apatines maikutes silti apatiniai vaikams merino vilnos vaikiski apatiniai.


Hocosa marškinėliai be rankovių, vilna.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...