2017 m. balandžio 23 d., sekmadienis

Mezgimo rastai schemos

Mezgimo rastai schemos Sušildyk žiemą savo mezginiais ir ji taps laukiama tavo kieme. Mezgimo raštų galerija su mezgimo schemomis. Paskelbta Mezgimas ir pažymėta mezgimas, mezgimo raštai, mezgimo schemos.

Mezgimo rastai schemos
Na man atrodo, kad cia geru ir blogu akiu mezgimas, na bet gal as klystu. Ieškome mezgimo, nėrimo schemų ir aprašymų (IV)50 žin. Kojinytės, batukai, tapkutės (schemos)50 žin.


Liudvikos skrynia: BIBLIOTEKA-mezgimo schemos.

Mezgimo rastai schemos
Puslapis skirtas rankdarbių mėgėjams: tiek moterims, tiek vyrams, mėgstantiems rankdarbius bei norintiems daug ką patys pasidaryti savo. Mezginiai atrodo puošniai Trikotažinės kepurės su raišteliais. Rankinės Naršydama internete radau tikrai labai labai. Kas liečia mezgimą ar nėrimą, lietuviškai paieškas darau retokai. Dėl vienos labai paprastos priežasties - noriu gausesnių, įvairesnių ir.


Rankdarbių kraitelė - įvairios idėjos ką galima pasidaryti patiems. Po dviejų gerųjų eilių eina dvi blogosios. Daugiau negu 100 mezgimo raštų su schemomis ir aprašymais (tik registruotiems vartotojams). Mezgimas, nėrimas, mezgimo raštai,mezgimo schemos, mezgimo modeliai,mezgimo žurnalai.

Mezgimo rastai schemos
Baltoji meška" nemokama mezgimo schema. Pynių mezgimo virbalais raštai – žinynas, kuriame 220 pynių raštų orginalių nuotraukų ir jų mezgimo schemų.


Daugiaspalviai raštai - kai mezgame iš kelių spalvų siūlų. Megztiniai, palaidinės, sijonai, suknelės, šaliai, skraistės, skaros, šalikai, tunikos, kostiumėliai. Pristatau jums mezgimo raštą "RIPSAS". Tai yra vienas lengviausių raštų, todėl yra labai rekomenduojamas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...