2017 m. balandžio 13 d., ketvirtadienis

Naturaliu akmenu karoliai

Naturaliu akmenu karoliai Karoliai iš natūralių akmenų XNE-2182. BEPROTIŠKAI" NĖRINIUOTO AGATO KAROLIAI. Mineralai ir brangakmeniai buvo naudojami daugumai tiklsų jau daugybę šimtmečių.

Naturaliu akmenu karoliai
Skirtingas tradicijas turinčios. Rožančiaus tipo karoliai su pakabuku. Puiki dovana, greitas pristatymas. Suprojektuoti ir pagminti Lietuvoje.


Naturaliu akmenu karoliai
Išskirtiniai, stilingi, vienetiniai. Stikliniai, akmeniniai, metaliniai, Shamballa, Pandora karoliukai, metalines detales, vielutes, irankiai. Kaklo papuošalai, vėriniai, kolje moterims (parduoda, siūlo) Vilniuje skelbimas: Korneolis, duminis ir rozinis kvarcas, ametistai, perlai, agatas, nefritas. BRANGIAUSIAI superkame gintaro karolius ir kitus gaminius. RANKŲ DARBO PAPUOŠALAI IŠ NATŪRALIŲ AKMENŲ ir odos - Rankų darbo papuošalai iš. Parduodu naujus natūralių akmenų karolius. Galima reguliuoti pagal poreikį ir norą.


Natūralus pusbrangis akmuo, Serpentine. Naturaliu akmenu karoliai - Du skirtingu akmenu karoliai.

Naturaliu akmenu karoliai
Nesiojami ant nuogo kuno maloniai susyla. Vieni is baltu akmenu, kiti zalsvu. Ilgainiui pradėta netgi gudrauti. Pasisakyk forume pats ir sužinok kitų nuomonę.


Gyvas akmuo" - tai širdimi kuriami bei rankomis gaminami papuošalai iš natūralių akmenų. Laikykite visus atskirai, kad nebūtų trinties tarpusavyje. Viskas rankdarbiams ir jų gamybai, akmenėliai, natūralūs akmenys, perlai, priedai papuošalams, PEGA sutažo juostelės, pakabukai, įrankiai. Juvelyrų vertinimu, moteris įsigijo tikrai kokybiškų, gerų akmenų už. Populiariausias akmenų nešiojimo būdas – karoliai ir apyrankės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...