2017 m. balandžio 19 d., trečiadienis

Popierines vestuves sveikinimai

Popierines vestuves sveikinimai Pirmosios vestuvių metinės - popierinės sutuoktuvės. Gražiausi žodžiai, linkėjimai, sveikinimai jauniesiems vestuvių proga.

Popierines vestuves sveikinimai
Jei sieksite laimės, tai siekit kartu. Už tuos pačius žodžius (kartoju juos iš pradžių). Vestuvių metinių vakarienei papuošti naudokite popierines gėles. Jubiliatams sakomi šilti sveikinimai ir iškilmingi tostai, žiūrimos vestuvių nuotraukos, filmas, dalijamasi prisiminimais, vaikams ir.


Popierines vestuves sveikinimai
Vieneri metai – laikotarpis, bet vis dar labai mažas, todėl santykiai tarp sutuoktinių dar gana trapūs, elgtis. Ką padovanoti popierinių vestuvių metinių proga? Popierinės vestuvės - pirmos vestuvių metinės. Sveikinimai, dovanos vestuvėms Kaune ir internetu. Vakar popierinių vestuvių metiniu proga buvom muzikiniam teatre. Sveika, Bernadeta, dėkuj už sveikinimus :))Labai malonu, kad apsilankei. O meilė juk suartina krantus, Ji net didžiausius viesulus nutildo. Tebūna Jūsų židinys jaukus – Taurė jaunystės džiaugsmo prisipildo!


Gražūs žodžiai sveikinimams bet kokia progaGražūs žodžiai sveikinimams bet kokia progaGražūs žodžiai sveikinimams bet kokia proga.

Popierines vestuves sveikinimai
Gal galit kas padeti , reikia sveikinimo zodziu popieriniu vestuviu(1 metai) proga? Minint pirmąsias vestuvių metines susirenka visa šeima – jaunųjų tėvai, seserys, broliai, piršliai, taip pa. Bet sveikinam - vestuvės popierinės. Antraisiais gyvenimo metais šeimoje dažnai atsiranda mažylis. Sutuoktiniai turi įveikti naujus iškilusius sunkumus. Jau likimas Jums žiedus sumainė, Jau prisiekta mylėt amžinai. Tegul būna graži Jūsų meilė, Tegul gimsta Jums gražūs vaikai.


Būtent todėl priimta jaunavedžiams dovanoti gėles, puošti jomis vestuvių. Svečiai šeimai dovanoja popierines arba stiklines dovanas, pavyzdžiui gražų grafiną. Tai ir patys sutuoktiniai susitiks tik vakare – sveikinimais dar nespėjo apsimainyti: „Taip išėjo, kad ryte. Maloniai šildo jūsų mylinčią krūtinę! Atsižvelgiant į vestuvių metinių pavadinimą, siūloma jaunavedžiams dovanoti atitinkamas dovanas. Pasveikink jaunavedžius šiais gražiais žodžiais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...