2017 m. balandžio 24 d., pirmadienis

Protingos mintys apie gyvenimą

Protingos mintys apie gyvenimą Protingos mintys apie gyvenimą, gyvenimiški patarimai kaip protingai gyventi. Protingi, prasmingi, gražūs žodžiai apie gyvenimą. Posakiai, frazės, citatos ar mintys.

Protingos mintys apie gyvenimą
Daugybė informacijos, tikrai išsirinksi. Didžiausia dalis gyvenimo praeina mums darant klaidas, didelė dalis - nieko neveikiant, o visas gyvenimas - veikiant ne tai, kas reikia. Didžiausias iššūkis gyvenime yra įveikti savo paties (nusistatytas) ribas ir eiti taip toli. Taip paprasta pasakyti ką nors protingo - tereikia pagalvoti kažką kvailo.
Protingos mintys apie gyvenimą
Daug geriau žinoti, kad išdrįsai siekti savo svajonių, nei nugyventi gyvenimą.


Kai įkvėpia didis tikslas, jūsų mintys išlaisvėja, sąmonė ima plėstis visomis. Protinga mintis: Netikėk šviesoforu, tikėk transportu, važiuojančiu tiesiai į tave. Tai medžiaga, iš kurios padarytas gyvenimas. Kodėl gyvenime taip būna, Kad skausmas netelpa širdy. Ir viskas, kas svajota žūva Laimingi lieka tik kiti. Mes gyvename iš to, ką gauname, bet kuriame gyvenimą iš to, ką duodame.


Tavo raktas į sėkmę – įprasti gyvenime daryti tuos dalykus, kurių labiausiai bijai. Tiesą sakant, nedaugelis gyvena šiandien.

Protingos mintys apie gyvenimą
Keletas išminties perliukų tiesiai iš protingų žmonių lūpų. Keletas linksmų ir stulbinamai tikslių minčių apie gyvenimą, išmintį ir žinoma, mus. Jei moteris neištikima, nereikia ieškoti protingų priežasčių – esmė ne. Kokios galingos gali būti mintys, laiku ir vietoje pasakytas išmintingas žodis, netgi žvilgsnis, kuris užburia.


Siūlome jums pasinerti į tikrą citatų. Gilios mintys kiekvienam gyvenimo atvejui - apie gyvenimo prasmę, laimę, meilę. Gyvenimas – lyg graži rožė, po kurios nuostabiais lapais slepiasi dygliai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...