2017 m. balandžio 17 d., pirmadienis

Siuvinejimo kryzeliu schemos programa

Siuvinejimo kryzeliu schemos programa Norint siuvinėti kryželiu, austi, spalvotai megzti ir t. As tai tokia programa radau pasidaryti schemas siuvinejimui kryzeliu - pameginau, labai. Vakar atsisiunčiau ir aš nemokamą siuvinėjimo schemų programą iš.

Siuvinejimo kryzeliu schemos programa
Pasidarius schemą programa, dar reikėtų pažiūrėti kaip pereina spalvos, kiek spalvų - juk. Siuvinėjimo kryželiu schemos 26 tema50 žin. Nudžiugau, nes dažnokai kas nors teiraujasi, kaip pasidaryti siuvinėjimui kryželiu schemą. Linkime malonaus siuvinėjimo :) Viršus.
Siuvinejimo kryzeliu schemos programa
Jūs galite ne tik rasti nemokamų schemų, bet ir užduoti klausimus ir pasidalinti savo mintimis forume, pasidalinti savo.


Jeigu jūs mėgstate siuvinėti kryželiu, tuomet ši programa labai jums pagelbės. PCStitch pravers tada, kai jums prireiks originalaus ornamento. Girdėjau, kad yra tokia programa, kuriai paleidus ir įsikėlus norimą paveiksliuką tau duoda siuvinėti kryželiu schema. Pranešimo tema: Re: Siuvinejimo schemos. Draudžiama kopijuoti nuotraukas ir tekstus be autoriaus sutikimo. Už paliktus komentarus, įkeltas nuotraukas ar kitą turinį atsako.


Medžiaga demonstravimui kaip sukurti schemą siuvinėjimui kryželiu su programa PCStich7. Programas galime daryti iš visko, ką matome- nuo piešinio ar net schemos iki senos.

Siuvinejimo kryzeliu schemos programa
Jei įdomu technologija, skaitykite kaip sudaroma siuvinėjimo programa? Schemas iš įvairiausių paveiksliukų ar nuotraukų programų pagalba. Kiek radau,visur truksta spalvu,nes schemoje yra daugiau zenklu,negu. Tai ne fotografijos, o kruopščiai kryželiu siuvinėti portretai.


Yra specialios kompiuterinės programos, piešinio schema sukuriama keliais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...