2017 m. balandžio 27 d., ketvirtadienis

Stori medvilniniai siulai

Stori medvilniniai siulai Gausus siūlų pasirinkimas pradžiugins kiekvieną mezgėją ar kitų rankdarbių mėgėją. Greita ir patogu - išsirinksite siūlus ir kitus priedus. Self-Striping YarnsMagic Light, Olivia, Magic Superbulky; Kūdikių siūlaiBaby Cotton, Baby Merino, Dancing Baby; Cakes YarnsCakes Baby, Cakes Cotton Fine.

Stori medvilniniai siulai
Mezgimo siūlai internetu – įsigykite savo mylimiausius siūlus, neiškeldami iš namų nei kojos! Merino vilnos išskirtinai stori siūlai, skirti mezgimui stambiu raštu ir ypatingai švelnūs. Parduodu baltus medvilninius siuvimo siūlus.


Siuvimo, mezgimo, nėrimo siūlai, užuolaidų siuvimas, užtrauktukai, audiniai, juostelės, sagos, žirklės, flizelinas, staltiesės, pamušalai, furnitūra, kėdžių.

Stori medvilniniai siulai
Cotton Silk - tai puikūs, švelnūs, storesni šiltojo metų sezono mezgimo bei. Incawool - stori, minkšti ir švelnūs mezgimo siūlai, puikiai tinkantys kepurėms. Makrotūris” – super stori siūlai, iš kurių greitai nusimegsite įspūdingai atrodantį mezginį. Gedifra Highland Alpaca yra puikios sudėties, minkštas, šiltas ir. Natūralūs medvilniniai siūlai Storis 1,5 mm, ilgis 100 m. Tai nusipirkau tu medvilnes su akrilu bliuskutei, tai kai nusimegziu ir.


Kai L dydzio ilgokas be sunesiojimo pozymiu storu siulu megztinis uz 5. Specialieji medvilniniai siūlai: Coats Creative tai itin stiprūs 100% medvilnės siūlai. Internetinėje parduotuvėje "Siūlų gijos" parduodami aukščiausios kokybės mezgimo siūlai.

Stori medvilniniai siulai
Vilnoniai siūlai, mohera, merino vilna, pusvilne, medvilnė, viskozė. Turime lino, medvilnės, šilko, moheros, šetlando. Kontaktinės juostelės, baldų gumos, tekstilės gaminiai, virvutės, batraiščiai, siuvimo siūlai. Tačiau gali būti vartojami vilnoniai, medvilniniai ir kitokį siūlai.


Labai svarbu pasirinkti tinkamą siūlo storį tam tikram darbui atlikti. Tai stiprūs ir atsparūs medvilniniai siuvimo siūlai. Vąšeliu nertiems nėriniams naudojami įvairūs siūlai: vilnoniai, medvilniniai. Vąšelis turi būti 2-2,5 karto storesnis už siūlą, o neriant iš storų vilnonių siūlų, net 2. Siūlai: linas su medvilne ir medvilnė. Va, o šiai žiemai labai norėjau storų siūlų, vilnonės kepurės, su raštais. Nusipirkau kelių spalvų medvilninių siūlų ir puoliau nerti.


Berods sakei, kad pirkai kažkokį storą 2mm.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...