2017 m. balandžio 26 d., trečiadienis

Trussardi rankines

Trussardi rankines Online Store - ready-to-wear, handbags, shoes, eyewear, perfume and much more. Sužinokite geriausius pasiūlymus iš šimtų onlain drabužių. Mielosios, jei norite atnaujinti įvaizdį, pradėkite nuo naujos rankinės!

Trussardi rankines
Jums pristato garsaus prekės ženklo TRUSSARDI JEANS rankines iš 2016. TRUSSARDI JEANS vyriška rankinėSaffiano eko odos, su vidine kišeneOriginalus, metalinis užtrauktukas, nusegama ir reguliuojama rankena. Autentiškos (originalios) 100 %, įsigyjamos iš įgalioto platintojo Italijoje.


Detali informacija, konsultacijos, atsiliepimai! Dekoracijos: juoda rankinė su kniedėmis. Medžiaga: eko oda, viduje 100% poliesteris. Su užtrauktuku, 2 rankenos, nuimamas diržas ant peties. TRU TRUSSARDI - RANKINĖS SU DIDESNE NEI 70% NUOLAIDA! Trussardi Jeans – dar vienas italų aukštosios mados perlas.


Vienintelė galimybė gauti naujos kolekcijos prekes už NEĮTIKĖTINĄ KAINĄ! Nuostabi dovana - TRUSSARDI JEANS rankinė! Pasipuoškite šventėms, o kasdien atrodykite išskirtinai žavios! Rėmelių tipas:Ne Forma:Aviator Spalvos:mėlynas. Kalbant apie medžiagas, kaip jau minėta anksčiau, niekada neprašausite pasirinkę odinę rankinę – ji tiks kiekvienam stiliui. Tai nauja, juoda, odinė Giorgio Armani vyriška rankinė per petį. Vyriška "TRUSSARDI JEANS" rankinė per petį.


Sako: nuo to, kaip jūs nešiojate savo rankinę, galima spręsti apie jūsų. Ji pradėjo kurti lagaminus, rankines, namų ir biuro aksesuarus bei odinius drabužius. Tru trussardi - rankinĖs su didesne nei 70% nuolaida! Rankines #TheView #KingTuts #Night2 #TVAOF.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...