2017 m. balandžio 13 d., ketvirtadienis

Tv3 zinios kriminalai

Tv3 zinios kriminalai Naglis Šulija: ką šią savaitę žada horoskopai? Naglio Šulijos savaitės horoskopas: sužinok, ką tau žada žvaigždės. Po netikėto posūkio 7 mėnesių kūdikio mirties istorijoje – prokurorų žinia.

Tv3 zinios kriminalai
Upėje po tiltu rastas dingusio be žinios jaunuolio kūnas. Kriminalinės naujienos – nusikaltimai, avarijos, nelaimės - iš Lietuvos ir pasaulio. Kriminalai, nusikaltimai, smurtas, avarijos Lietuvoje. Policijos generalinis komisaras Linas Pernavas sako tikįs, kad sekmadienį dingusi Ieva.


Tv3 zinios kriminalai
Naminukė iškliuksėjo į atliekų duobę nuotrauka, foto. TV3 vakaro žinios – tai dinamiška, kiekvienam svarbi, objektyviai ir. Del ziniu velgi taspats - politika ir kriminalai, nezinau koks tikslas tai ziuret, geriau atsiverst. TV3 žinios apskritai patenką į populiariausių laidų trejetuką…. Pasak jos, TV3 Žiniose ir šiemet išlieka visos populiarios rubrikos: dienos aktualijos, užsienio naujienos, kriminalai, sportas ir orai, o 21. Jau nuo šio pirmadienio su TV3 televizijos Žinių žiūrovais sveikinsis ne tik puikiai.


Prieš srovę (kart.) 12:00 Aš - superhitas 18. Vakaro žinios“, TV3 laidas „Kvieskite daktarą! Sportuok su mumis“, „Svajonių sodai“, TV6 laidą „Universitetai.

Tv3 zinios kriminalai
TV3 Zinios, kriminalai, sportas anonsas 2010. Nepagarba TV3 žiūrovams ir dalyviams: nutraukiamas projektas „Kadagys“ (papildyta). Tik įdomu, kokiais būdais buvo reklamuojamas šis projektas, kad žinia pasiektų ir tuos žmones? Be žinios dingusios lietuvės istoriją apgaubė paslaptys.


TV3 žinias per mėnesį pažiūri daugiau nei 2 mln. Lietuvos žiniasklaidos padangėje gera žinia – veiklą pradeda naujas video. Lietuva, užsienis, politika, verslas, sportas, kriminalai ir orai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...