2017 m. balandžio 18 d., antradienis

Vaiku zaidimu kambarys kaune silainiuose

Vaiku zaidimu kambarys kaune silainiuose Smagiai laiką leis ieškantys aktyvių. Išsirinkite vietą vaikų šventei Kaune: žaidimų kambarį, šokoladinę, baseiną, laipiojimo salę, menų studiją ar kitą erdvę vaikams! Kviečiame švęsti gimtadienius ir lankyti mokyklėles!

Vaiku zaidimu kambarys kaune silainiuose
Saugi žaidimų aikštelė su kamuoliukų baseinu, Pirmasis Kaune vandens batutas, Įvairūs pasakų personažai. Kaunas, vaiku zaidimu kambarys Kaune, vaiku kambarys. Iš „Kalba Šilainiai“ skaitytojos Rūtos gavome žinutę su pasiūlymu parašyti apie naujai Šilainiuose atsidariusi vaikų žaidimų kambarį. Vaikų žaidimų kambarys Upeliukas Kaune, Šilainiuose.
Vaiku zaidimu kambarys kaune silainiuose
Vaikų gimtadieniai, bei kitų švenčių ir renginių vaikams organizavimas.


Gimtadienį švęsti ne namuose, o vaikų pramogų ir užimtumo centre POKŠT verta, nes tai 400 m2 vaikų žaidimų kambarys Kaune Šilainiuose, kur savo vietą ras. POKŠT — tai 400 m2 vaikų žaidimų kambarys Kaune Šilainiuose, kur savo vietą ras kiekvienas! Vaikų šventės (siūlo paslaugas) Kaune skelbimas: Kambarys vaikų gimtadieniams Kaune Vaikų ir paauglių žaidimų ir laisvalaikio kambarys "Meškėnas" Kviečia. Pripučiami batutai, Vaiko gimtadienis ir pramogos. Erdvi vaikų žaidimo aikštelė su didžiausiais atrakcionais. POKŠT – 400 m2 vaikų žaidimų kambarys Kaune Šilainiuose, kur savo vietą ras kiekvienas! Sveikos, Kauno mamytės ;) Turiu klausimą apie žaidimų kambarius : kokie Jūsų lankomiausi, kuris. Aš rekomenduočiau "Maži basi" Šilainiuose;).


Vaiku zaidimu kambarys kaune silainiuose
Vaikai, čiupkite tėvelius už rankų ir skubėkite į atsinaujinusią "VAIKŲ UŽEIGĖLĘ". Lėkštėje įsitaisę meškiukai su kalakutiena, kaip ir salotų krūmelyje pasislėpę. Mauglis ir vaikai (Kaunas, Pramonės pr.) "Mauglis ir vaikai" Kaunas, Pramonės pr. GIMTADIENIŲ KAMBARYS Kaune (Šilainiuose) su dideliu 110". Rinktis pramogas žaidimų konsole Xbox su Kinect:. Jaukus, naujas, privatus darželis Šilainiuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...