2017 m. balandžio 29 d., šeštadienis

Žmogaus anatomija ir fiziologija

Žmogaus anatomija ir fiziologija Jos pateikiamos sisteminės anatomijos studijų principu. Anusevičienė, Ona Vidutė Cibas, Petras, 1934- ; Lilienė, Liuda. Anne M Gilroy , Brian R MacPherson, Lawrence M Ross, Michael Schuenke, Erik Schulte, Udo Schumacher.

Žmogaus anatomija ir fiziologija
Psichologui svarbu turėti bendrą supratimą apie žmogaus anatomiją ir fiziologiją, išmanyti įvairių sistemų sandarą, jų funkciją ir atskirų sistemų. Vidutinis suaugusio žmogaus skrandžio tūris – apie 3 litrus. Per parą žmogaus skrandžio gleivinės ląstelės išskiria 2 – 3 l sulčių. Valstybinė pedagoginės literatūros leidykla, 1957 m.
Žmogaus anatomija ir fiziologija
MOGAUS ANATOMIJOS IR FIZIOLOGIJOS OBJEKTAS.


SPORTO TRENIRUOTĖS FIZIOLOGIJA Vilnius: LTOK leidykla. Lilienės išleistą knygą "Žmogaus anatomija ir fiziologija" jau dabar! Kurso metu studentai susipažins su žmogaus anatomija ir fiziologija, supras įvairių sistemų sandarą ir atskirų sistemų tarpusavio sąveiką. Anatomija ir fiziologija sudaro teorinės ir praktinės medicinos mokslo pagrindą, todėl šių. A Kabanovo knyga "Žmogaus anatomija ir fiziologija", v. Nugaros, rankų, kojų, sėdmenų, pilvo masažai. Virškinamojo trakto anatomija ir fiziologija. Studijų programa: Sveikatingumo paslaugų vadyba 653N80010.


Žmogaus anatomija ir fiziologija
Studijų dalyko pavadinimas: Žmogaus anatomija ir fiziologija. BioSa8 Žmogaus anatomijos ir fiziologijos praktika! Balandžio 16-18 dienomis penkiolika Biologų Sandraugos aštuntojo sezono (BioSa8) narių. Pavadinimas: Žmogaus anatomija ir fiziologija. Komentaras: Vidurinės mokyklos VIII klasei. D animacija žmogaus kūne, keliaukime po žmogaus organizmą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...