2017 m. balandžio 21 d., penktadienis

Zmogaus raumenu anatomija

Zmogaus raumenu anatomija MOGAUS RAUMENYS DAIVA VASILJEVIENĖ. RAUMENINIO AUDINIO LĄSTELĖS RAUMUO RAUMENS SKAIDULŲ PLUOŠTAS VIENA. Raumuo (lot. musculus) yra vienas iš minkštųjų žmogaus audinių. Hipokrato studijų dėka buvo suprasta raumenų-kaulų sistema, pradėtos geriau. Tau skirtas laikas yra ribotas, ir jeigu nepasinaudosi juo, kad tobulintum save, jis praeis, o praėjęs jau nebesugrįš”. Antrajame išdėstyta raumenų sandara, funkcija, inervacija ir fascijos.


Iliustruotas žinynas „Anatomija-Žmogus“.

Zmogaus raumenu anatomija
Platesnę informaciją apie juos rasite interneto svetainėje. Taip yra dėl to, kad žmogaus raumenų sistema yra puikiai išvystyta. Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 10 €. Didžiausias knygų išpardavimas. Judėjimas yra svarbi organizmo savybė. Jame pateikta daugiau aprašomosios anatomijos žinių apie raumenų. Mimikos raumenys- tai ploni raumeniniai pluoštai, be fascijų. Jie skiriasi nuo kitų žmogaus kūno raumenų tuo, kad prasideda nuo kaukolės.


Kūno raumenys: nugaros, krūtinęs, pilvo, galvos, kaklo, viršutinės ir apatinės.

Zmogaus raumenu anatomija
Didesnioji dalis griaučių raumenų skersaruožių raumeninių. Jutimo organų reikšmė žmogaus gyvenime Referatas, 600 žodžiai (-ių), 1. Nagrinėjant kojų raumenų sandarą reikėtų atskirti kojas į dvi dalis. Raumenų priklausiniai: savybės ir jų dariniai, skaidulinės ir tepalinės makštys bei. Savieji nugaros raumenys: apatinis ir viršutinis užpakaliniai dantytieji, nugaros tiesiamasis. Pateikiama informacija apie skeleto raumenų struktūra, anabolinių steroidu funkcijas, raumenų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...