2017 m. gegužės 27 d., šeštadienis

40 Metes stilius

40 metes stilius Kaip rengiasi šių laikų stiliaus ikonos? Gilytė perspėja, kad 40-metės labai rizikuoja peržengti ploną ribą, kai lieka žingsnis iki „tetos“. DELFI - Šioms garsenybėms per 40 ar dar daugiau.

40 Metes stilius
Jų figūros pavydėtinos, oda ir plaukai išpuoselėti, o apranga stilinga. Gwen Stefani stiliaus pamokos 40-metėms. Dar didesnis vyresnių moterų priešas – jų stiliaus pojūtis. Juokingai atrodo 40 metų peržengusi dama, įsispraudusi į pačius siauriausius.


40 Metes stilius
Aišku, yra moterų, kurioms studentiškas stilius tinka gerokai ilgiau ir prie veido, ir prie gyvenimo būdo. Moterys, perkopusios 40 metų, nesijaučia žaismingomis nutrūktgalvėmis. Atsakomybės našta slegia ne tik širdį, tačiau ir akivaizdžiai matosi. Stilinga ir jaunatviška 35 -40- metės apranga50 žin. Stilius, stilisto patarimai, stilingi rūbai, stiliaus patarimai - Grozioklubas. Seminaras: Kaip išlikti stilingai sulaukus 40-ties. Ką patartumėt moteriai, kuriai nuo 40-60, kad atrodytų jaunesnė ir žvalesnė?


Atsakymas: Pateiksime keletą praktiškų patarimų, kurie padės Jums atrodyti. Niekas leituviams netika kas liecia moteru stiliu,per stora,per kuda,per sena.

40 Metes stilius
Su amžiumi aš vis labiau vertinu moteris, kurioms per 40. Ir tam yra daug priežasčių, – aiškina aktorius. Seksualiausios - nėščios 40-metės nuotrauka, foto. Niekam nė į galvą negalėjo ateiti, kad moteris, kuriai jau per 40 metų, ir dar. Giorgio Armani atskleidė taisykles, padedančias siekti savito stiliaus. Paklaustas, ar turi stiliaus autoritetą, atsakė, kad pats sau patinka ir.


Vienos pašnekovės teta sakė naudoja tikrus Parfum ir visus 40-50 metų. O šiandieninėje trendų, kodų, must have visuomenėje, gatvės stilius. Tad ir mūsų spinta, mus ir atspindės. Ar Daivai sekasi bendrauti žaismingu, prancūzišku stiliumi? Pavyzdžiui, Prancūzijoje protingas laidas kuria protingi žmonės, net 40-metės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...