2017 m. gegužės 3 d., trečiadienis

Augalai kapams apželdinti

Augalai kapams apželdinti Sumedėjusių augalų tarpe yra daugybė, kurie puošniai atrodo, lėtai auga ir užauga visai nedideli. Priminsime pačius tinkamiausius kapams. Kapų apželdinimui jums reikės: pasiruošti augalų sodinimo, dangos užpylimo planelį.

Augalai kapams apželdinti
Išsirinkti būsimą dangą, išsirinkti patikusius, pagal. Prieš renkantis kapų apželdinimui skirtus daugiamečius augalus, įvertinkite būsimas augalų augimo sąlygas ir būsimą kapo lankymo dažnumą. Daugiamečiai augalai ne tik taupo mūsų laiką, bet ir geriau isilieja į. Nereikli, pakenčia ir pavėsį, ir saulėtas vietas - kapams apželdinti žiemė.


Augalai kapams apželdinti
Kapų tvarkymas: tinkamiausi augalai ir jų komponavimas. Kokių klaidų pasitaiko dažniausiai, apželdinant kapus? Naujo sklypo apželdinimas: nuo ko pradėti? Dažnas žmogus neturi galimybės dažnai aplankyti kapą ir tinkamai prižiūrėti prie jo pasodintus augalus. Mūsų dekoratyvinių augalų medelynas Jums siūlo aug. Kapo tvarkymas apželdinant dekoratyvine daugiamete žole.


Apželdiname visą arba dalį kapo neaukštaūgiu, lėtai augančiu. Kokius augalus kapinėms parinkti, kad jie džiugintų akį nereikalaudami nuolatinės priežiūros, kaip juos tręšti ir ginti nuo kenkėjų – lrytas. Turime daugiau kaip 200 augalų asortimentą tinkančių kapų apželdinimui!

Augalai kapams apželdinti
Parduodamas augalas apie 1,2 metro aukščio. Nustatykite, koks jūsų sklypo gruntas. Jeigu kapą pasiekia tiesioginiai saulės spinduliai – kapui apželdinti rinkitės šviesomėgius augalus, jeigu po medžiais – dalinį arba visišką pavėsį pakenčiančius.


Jei žiūrėsime iš praktinės pusės, kapų priežiūra ir tvarkymas priskiriami prie. Augalų ji, žinoma, neperka ir nesodina - čia jau reikėtų atskirai. Kiliminiai, besidriekiantys, šliaužiantys augalai. Tinka sodinti dekoratyvinių augalų grupėse, spalvinėms kompozicijoms, žemoms gyvatvorėms -apvadams, alpinariumuose, kapų apželdinimui. Spygliuočiai, lapuočiai, gėlės ar kiti dekoratyviniai augalai puikiai tinka parkų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...