2017 m. gegužės 31 d., trečiadienis

Auksiniai pakabukai vaikams

Auksiniai pakabukai vaikams Internetinė parduotuvė BRASCO Juvelyrika: patogi svetainė, didelis pasirinkimas, nemokamas pristatymas. Individualiai sukurta vaikiška sagė – pakabukas, sidabrinis medalionas, auksiniai auskarai ar sidabrinis pakabukas mergaitei, sidabrinės sąsagos su inicialais. Labai gražus ir sakyčiau prabangus auksinis komplektėlis.

Auksiniai pakabukai vaikams
Grandinėlės ilgis 50cm svoris 4. Greitas ir nemokamas pristatymas. Angeliuką padovanojus vaikui, kunigas ceremonijos (krikštynų, ar pirmosios komunijos) metu pašventina dovaną. Auksinis pakabukas 585 praba 0.
Auksiniai pakabukai vaikams
Taip vaikas įgyja talismaną visam gyvenimui. Tai puiki dovana kiekvienai mamai.


Pakabukas papuoštas cirkonio kristalu. Ažūrinis auksinis pakabukas su kristalu. Auksas dėl priemaišų gali būti įvairių atspalvių (lydiniuose – nuo vario raudonumo iki sidabriškai balto). Baltas aukas gaunamas į jo lydinį įdėjus paladžio. Originalus auksinis pakabukas angelo formos puikiai tinka dovanoti krikštynų proga. Galite pasirinkti aukso prabą ir.


Juvelyriniai dirbiniai moterims, vyrams, jaunuoliams ir vaikams.

Auksiniai pakabukai vaikams
Todėl auksinius pakabukas bei grandinėles itin patariama nešioti azartiškiems. Viskas, ką jis turėjo, buvo didelis noras pradžiuginti vaikus ir fantazija. Prekės modelis: FF0544; Prekės kodas: FF0544; Prekė randasi lombarde LOMBAS 5: T. Vilniuje, telefonas pasiteirauti dėl prekės – (8 677). Nauja Dandelion drabužių rudens kolekcija vaikams ir ne tik Internetinė vaikiškų drabužių parduotuvė Dandelion pri. Prekes gyvai galima pamatyti T. Auskarai, pakabukai, grandinėlės, žiedai, itt.


Gražiai apipavidalinti pakabukai parodys, kas jūs iš tiesų esate.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...