2017 m. gegužės 24 d., trečiadienis

Ausines su mikrofonu kaina

Ausines su mikrofonu kaina Vidinės ausinės su integruotu mikrofonu. Kingston HyperX Cloud 122,99 € 0-2 d. HDA002 iWalk Amour Pure ausinės red.

Ausines su mikrofonu kaina
Polk Audio Striker P1 Blue ausinės su mikrofonu. Iki 15 €; Nuo 16 iki 30 €; Nuo 31 iki 45 €; Nuo 46 iki 60 €; Nuo 61 iki 75 €; Nuo 76 iki 90 €. SENNHEISER PC 7 USB vienos ausies ausinės su mikrofonu. Ausinės Soul Flex in-ear stereo mėlyno.
Ausines su mikrofonu kaina
Kompiuterių ausinės su mikrofonu. Preke, Prekes kodas, Kiekis, Kaina, e-Kaina. Parduodu ausines su mikrofonu racijoms.


Apple EarPods ausinės su valdymu ir mikrofonu. Yra galimybė siųsti į užsienį, bet siuntimo kaina priklauso nuo valstybės, todėl derinti iš. Modelio aprašymas; Techninės charakteristikos; Kainos istorija. Girdėkite kiekvieną muzikos garsą su aukščiausios kokybės Apple ausinėmis! Integruoto valdymo pagalba galėsite reguliuoti garsą, valdyti nustatymus, atsiliepti.

Ausines su mikrofonu kaina
Rikiuoti pagal: Pavadinimą Kainą. Didelis kokybiškų prekių pasirinkimas ir greitas užsakymas.


HIFI, Bluetooth, in-Ear, belaidės ausinės už gerą kainą, su akcija, nuolaida. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Uždaro tipo ausinės su mikrofonu KOSS SB49. GEMBIRD Berlin Bluetooth stereo headset ausinės su mikrofonu. Taigi, kaip matot pagal temos pavadinima ieskau ausiniu (head-sets) su geros kokybes mikrofonu. Kaina nera didelis faktorius, iki 300lt butu.


JBL reflect mini "Bluetooth" ausinės į ausis su mikrofonu. Gamintojas, modelis: 283959077. Integruotas mikrofonas – idealiai tinka tiesioginiam bendravimui. JBL C100SI ausinės laidinės su mikrofonu JBL firminis "Pure Bass" garsas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...