2017 m. gegužės 23 d., antradienis

Auskarai su rubinu

Auskarai su rubinu Glamira teikia aukštos kokybės rubinus bei naudoja juos kuriant unikalius kūrinius tokius kaip auskarai, žiedai, vėriniai, sąsagos su rubinu bei kitus kūrinius. Aukso papuošalai su deimantais, safyrais, rubinais, ametistais. Balto aukso auskarai su rubinais ir deimantukais.

Auskarai su rubinu
Aukso auskarai su rubinu - 585 prabos auksiniai auskarai su rubinu. Su Lietuvos prabavimo rūmų 925 prabos įspaudu. Rankų darbo auskarai su rubinu "Dia". Auskarai inkrustuoti 1,00 ct natūraliu rubinu, kiekvienas atskirai po 0,50 ct.
Auskarai su rubinu
Rubinas simbolizuoja valdžią ir galybę.


Konplott auskarai (apie 8 cm ilgio) - 30 Eur 2 nuotrauka - mėlyni apie 8 cm ilgio Konplott klipsai - 30 Eur 3 nuotrauka - violetinė Konplott. Juvelyriniai papuošalai: Sidabras 925. Auksiniai vintažiniai auskarai su rubinais. Gražūs auksiniai auskariukai su sintetiniu rubinuku. Tinka tiek vaikams tiek suaugusiems ar tiesiog į antrą skylę. Markevičius, Lietuva, juvelyrinė, meninė kolekcija, 2016. Sidabro auskarai su rubinu, oniksu, perlu. Pristatome visoje Lietuvoje nemokamai.


Auskarai su rubinu
Subtilus, prabangus ir jaunatviškas baltojo aukso žiedas puoštas rubinu ir. Baltojo aukso žiedą su rubinu ir ametistu lengvai suderinsite su kitais žiedais ar. Originalūs ir meniški sidabro auskarai su topazais, sukurti menininkės S. Vilniuje: lengvuciai auksiniai 585 pr. Elegantiški auksiniai auskarai moterims, puošti aukštos kokybės rubinais ir briliantais. Kiekviena brangakmenio karūnėlė yra. Moteriški auskarai, rankų darbo, iš aukso, sidabro ir kitų tauriųjų metalų.


Kabantys auskarai iš geltono aukso, puošti rubinais ir briliantais. Auskarus įsigyti internetu ir mūsų juvelyrikos salone Kaune. Specialaus metalo auskaras, skirtas nešioti pirmą mėnesį po įvėrimo, aukso sp. Sidabrinės detalės ir kabliukai, upiniai perlai, rubinai, 2010-11-22. Auskarai Grynas sidabras, 14 karatų auksas, dvispalvis metalas ir gražių brangakmenių gausa – tai PANDORA auskarų linija. Auskarai visais laikais buvo mėgstamiausi ir populiariausi moterų papuošalai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...