2017 m. gegužės 26 d., penktadienis

Biedronka darbo laikas seinuose

Biedronka darbo laikas seinuose Visų parduotuvių darbo laikas: Pirm. Seinuose, pravaziavus upeli, pirma sankryza i kaire, vaziuoti toliau tiesiai, kairej matysis policija, o dar kiek pavaziavus.

Biedronka darbo laikas seinuose
Tad vakarais, po darbo valandų, į kaimyninę šalį vykstantieji. Poznaj obowiązujące promocje i wyprzedaże. Jei vaziuosite pro Lazdijus- Seinus tai ivaziave i Suvalkus vaziuokite visa laika tiesiai ir kai bus. Nebrangių maisto prekių parduotuvė, panaši į mūsų “Pigiau grybo”.
Biedronka darbo laikas seinuose
Kurkite forumus, diskutuokite, komentuokite ir Jūs! Savitas ir prekybos centro darbo laikas – nuo 8 iki 21 val.


Biedronka : Kazimierza Pułaskiego 54 (dirba sest iki 21). Koks bus Lietuvoje pirmas, Alytaus. Kai buvo panaikintos PVM lengvatos, Suvalkuose ar Seinuose mėsos ir kitų. Lietuvas laikrakstos un žurnālos pēdējā laikā itin bieži lasāmi. Suvalkų žemėlapio tautiečiams nereikia - "Biedronką" ir "Kauflandą" visi ir taip randa. D nes visi darbingi isvaziuos i uzsieny ,nes kaip matai cia darbo kuo toliau tuo maziau.


Ten visa laika gera kaina ir nereikia jokiu maximu akciju. Darbuotojai turi mažiau darbo ir menkiau uždirba. Nukenčia tie, kurie palaiko savus ir vadovaujasi šūkiu „pirk prekę lietuvišką“, taip pat – pensijų, išmokų gavėjai. Sako, jei ne trys seni Jogailos riteriai, nebūtų Seinų ir nebūtų netgi visos Palenkės. Atviras laiškas kilusiems iš seinų-punsko krašto bei jo ir. Parduodame lietuvišką rankų darbo patalynę vaikams ir kūdikiams.


Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau Kudikiu drabuziu el- parduotuve.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...