2017 m. gegužės 31 d., trečiadienis

Bilietai.lt nuolaidos kodas studentams

Bilietai.lt nuolaidos kodas studentams VISOMS prekėms įvedus nuolaidos kodą LSP atsiskaitymo metu. STUDENTO BILIETAS su galiojančiu LSP (Lietuvos studento pažymėjimu). Bilietai LT - patikimas bilietų platintojas Lietuvoje, dirbame. DEGANČIOS AKYS", tik šiandien bilietams -20 % nuolaida, bilietų kiekis labai ribotas! Nuolaidos nėra taikomos BILIETAI LT aptarnavimo mokesčiui. Dešinėje pusėje matysi nuolaidos pasiūlymą - kiek ji kainuoja ir kiek gali sutaupyti ją įsigydamas. Pirk nuolaidos kodą ir sutaupyk įsigydamas bilietą bilietų. Trūksta: studentamsTiketa bilieto pirkimas su nuolaida - Uždarbis.


Pasirenkus bilietus, bet niekur nerandu kur pazymet ar ivest, kad. Moksleiviams, studentams, pensininkams, neįgaliesiems ir kitiems socialiai. Lietuvos ir Europos Sąjungos aukštųjų mokyklų dieninių skyrių studentams, profesinio. Nuolaida taikoma perkant bilietus Kauno, Alytaus, Prienų, Vilkaviškio ir. Visi Lietuvos studentai, turintys galiojančius Lietuvos Studento Pažymėjimus (LSP) ir. Su galiojančiu LSP bus galima įsigyti vieną bilietą su nuolaida į bet kokį. Programėlėje suvesk promo kodą ISICSTUDENT 3) Valio, jau….


UAB AMPLUS LT teikia profesionalias vertimo raštu ir nuoseklaus vertimo žodžiu paslaugas. Nes mes turime didžiausią bilietų įsigijimo vietų skaičių tarp visų platintojų! Galimybė taikyti nuolaidą tik įvedus specialų nuolaidos kodą internete arba pasakius. Individualių nuolaidų taikymas internete bei kasose (pvz. studentams su pažymėjimu). Kaip atsiskaityti internetinėje bilietų pardavimo sistemoje? Kaip pasinaudoti moksleivio, studento ar senjoro nuolaida?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...