2017 m. gegužės 3 d., trečiadienis

Darbas su saldytuvais

Darbas su saldytuvais Pobūdis: Pakrovimai iš tos pačios bazės CZ į kelias gamyklas D, CH. Tolimųjų reisų vairuotojas- ekspeditorius, darbas po vakarų Europą su tentinėmis puspriekabėmis. Euro6 automobiliais MAN - darbas su tentinėmis puspriekabėmis, arba.

Darbas su saldytuvais
Vakarų Europa - Skandinavija su puspriekabe šaldytuvu. Darbo pobūdis: - Darbas 6 savaitės, poilsis namuose 3 savaitės; - Darbas. Darbo patirtis po EU - Skandinavija - Rus nuo 2003 m. Labiau darbas domintu po Skandinavijos salis.
Darbas su saldytuvais
Lietuva - Europa - Lietuva su šaldytuvais (darbas dviese). Viskas ko reikia iš jūsų - noras važiuoti ir uždirbti.


Darbas su konteineriais, saldytuvais ar tentiniais vilkikais. Ieskau porininko, pageidautina is kauno ar vilniaus, ar siu rajonu. Varyt reikia, bet ir moka zmoniskai. Smulkesnė informacija telefonu arba susitikimo metu mūsų ofise Kaune. Kadangi vyras vežioja vien tik greitai gendančius produktus ir vairuoja vilkiką su puspriekabe-šaldytuvu, jam netenka stovėti kilometrinių eilių. Reikalingi CE kategorijos vairuotojai. Perskaitęs skelbimą, susidomėjau siūlomu darbu.


Darbas su saldytuvais
Domina dieninis darbas, turiu patirties su tentais, saldytuvais, konteineriais, laisvai kalbu anglu kalba, be zalingu iprociu. Girteka izoterminiu kebulu remontas. Siūlo darbą transporto ir logistikos srityse. UAB Bimeter siulo darba CE vairuotojams. Visų pirma, apsispręskite kokio dydžio šaldytuvo Jums reikia - jų talpa. Taip pat šaldytuvų su no-frost sistema nereikia atšildyti, todėl yra paprastesnis bei. Vairuotojų darbą kuruoja įmonė VTrans. Nes kiekvienas šaldytuvas yra pritaikytas darbui konkrečiose aplinkos.


Darbą tvarkingoje šeimos verslo vokiškoje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...