2017 m. gegužės 16 d., antradienis

Europiečiai spektaklis

Europiečiai spektaklis Ar Jūs esate pasirengęs priimti „kitokį“. Tai spektaklis apie šiandienos Europos situaciją, apie pabėgėlių krizę, iššūkius, su kuriais. Tai – spektaklis apie šiandienos Europos situaciją, apie pabėgėlių krizę.

Europiečiai spektaklis
Norėjau kurti spektaklį apie tai, kas vyksta dabar, kaip Europa reaguoja į pabėgėlių krizę. Ji it lakmuso popierius parodo, kaip jos akivaizdoje. Aischilo dramą „Maldautojos“ iš senosios graikų kalbos vertė Audronė Kudulytė-. Kūrėjams norėjosi, kad spektaklis išliktų aktualus net ir pasibaigus pabėgėlių.


Europiečiai spektaklis
Labai patiko spektaklis TRIO :) Beveik 3 val. Jį pamatyti verta vien todėl, kad tai – vos gruodžio viduryje. Spektaklis pagal autobiografinį Romain Gary romaną. Naujieji metai „Auroje“ prasidėjo įkvepiančiu projektu. Europiečiai“ Vilniaus mažajame teatre: danaidės pabėgėlės. Iš vieno žymiausių Italijos šiuolaikinio šokio festivalių “Fabbrica Europa” meno vadovės. Paulius Ignatavičius, pristatantis naujausią spektaklį Vilniaus mažajame. Pirmapradis“, pojūčių spektaklis pagal Carlo Gustavo Jungo.


Pirmiausia, manau, bendras jų spektaklių.

Europiečiai spektaklis
Pauliaus Ignatavičiaus ir dramaturgo Andriaus Jevsejevo spektaklio EUROPIEČIAI recenzijų konkurse. Kiekviename iš šių miestų aktoriai skatins žiūrovus įgyti daugiau optimizmo ir pažvelgti į Europą linksmiau. Autorių Laurence Cohen ir Catherine Veglio-Boileau. Tai klasikinis spektaklis be klasikinio teksto, bet su puikia muzika. Jensui Thomasui grojant parapsichodelinę improvizaciją fortepijonu gali ir ašarą išspausti.


VGTU Teatro studija „Palėpė" spektaklis „Ija ir Europa". Europa, drebinama maištų prieš status quo, turės pasirinkti kryptį: gelbėti idealistinį, bet stringantį projektą, ar grįžti ten, kur svarbu ne bendri siekiai. Eimunto Nekrošiaus spektaklio „Qudsja. Milano „La Scala“ teatro operos sezono atidarymo spektaklis sulaukia išskirtinio bendro Italijos visuomenės susidomėjimo ir domina tuos. Naujasis Klaipėdos jaunimo teatro spektaklis– tai tragikomiškas savimi, muzika ir. Galbūt todėl, kad Europa neatsiskaitė su.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...