2017 m. gegužės 30 d., antradienis

Galvos apdangalų parduotuvės vilniuje

Galvos apdangalų parduotuvės vilniuje Galvos apdangalai moterims, sveikstančioms po chemoterapijos. Veiklos sritys: galanterija; maisto parduotuvės; mažmeninė prekyba. Stilingi, kokybiški ir patogūs galvos apdangalai iš aukščiausios kokybės natūralių medžiagų.

Galvos apdangalų parduotuvės vilniuje
BELONTA, galvos apdangalai, skrybėlės, kepurės, kepuraitės, skaros, šalikai, beretės, pirštinės, diržai, aksesuarai. Parduotuvėje “aksesuarai BELONTA” – didelis pasirinkimas šalikų ir galvos apdangalų. Pirkėjai, neabejingi įvairiems drabužių aksesuarams, čia ras madingų. Buff Original - tai daugiafunkcinis galvos apdangalas.
Galvos apdangalų parduotuvės vilniuje
Prenumeruoti, Nutraukti prenumeratą.


Tonak" kepurės, skrybelės moterims ir vyrams. Proginiai rūbai įvairaus amžiaus moterims. Matuojantis galvos apdangalus parduotuvėje, deja, neįmanoma visiškai išvengti įvairių odos ir plaukų ligų, ypač grybelinių, nes užkrėsti gali ir pasiturintys. Kailinių kepurių ir kitų galvos apdangalų gamyba. Skrybėlės - tai galvos apdangalai, susidedantys iš galvos viršų dengiančio viršaus ir bryliaus. Apie Nyderlandų karalienės Maximos (45 m.) meilę spalvoms žino visi ją pažįstantys ar ja besidomintys. Savo sumanymą, kad reikėtų pagelbėti tokioms moterims, Vilniaus dailės akademijos. Išradingi ir stilingi jaunųjų dizainerių galvos apdangalai pacientėms pakelia ūpą, teigiamos emocijos padeda sveikti.


Galvos apdangalų parduotuvės vilniuje
TINKAMAI PARINKTAS GALVOS APDANGALAS GALI TAPTI IR IŠSKIRTINE ĮVAIZDŽIO. VISI ELEKTRONINĖJE PARDUOTUVĖJE PARDAVINĖJAMI GALVOS. Graži net ir serganti: pristatyta galvos apdangalų kolekcija vėžiu sergančioms. Vėsoką birželio dieną Vilniaus universiteto (VU) Onkologijos. Kita vertus, parduotuvėse kepurės pasiūtos pramoniniu būdu, o čia – rankomis. Veiklos rūšys: Drabužiai, aksesuarai, priedai.


CANOE BALTIC galvos apdangalų parduotuvė: Vilnius duomenys.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...