2017 m. gegužės 26 d., penktadienis

Gazuoti gerimai kenkia

Gazuoti gerimai kenkia Tik ilgainiui į vandenį buvo pradėta pilti cukrų ar vaisių sultis norint atsigaivinti – taip ir gimė gaivieji gazuoti gėrimai. Bene dažniausiai tenka girdėti, kad gazuoti gėrimai yra kenksmingi dėl. Pirmam lygiui priklauso patys naudingiausi gėrimai, šeštam.

Gazuoti gerimai kenkia
Nesvarbu, kokius gazuotus gėrimus renkatės – tai kenkia jūsų organizmui. Dietiniai gazuoti gėrimai gal ir turi geresnę reputaciją visų šių. Lietuvoje kol kas populiaresnis gazuotas mineralinis vanduo, tačiau vis daugiau Lietuvos vartotojų renkasi negazuotą mineralinį vandenį. Tai ypač kenkia augančiam organizmui, kadangi būtent tuo metu.
Gazuoti gerimai kenkia
Burbuliuotais“ vadinami gėrimai vaikams neteikia naudos, anaiptol, – jie tik.


Zinau, jog negerai gerti gazuotus gerimus gerimus, bet nezinau kodel. Gazuoti“ gėrimai: vandenys ir limonadai, nuo kurių gausybės ir įvairybės lūžta maisto parduotuvių, ypač didžiųjų prekybos centrų, bei. Kai kas nerimauja, kad jie gali būti kancerogeniniai ar netgi toksiški, tačiau. Net ir paprastas, tačiau pernelyg šaltas vanduo gali sukelti gleivinės kraujagyslių spazmus, o gazuoti gėrimai gali sukelti dar ir sudirgimą, dėl. Girdejau, kad profesionaliams sportininkams draudziama gerti gazuotus gerimus, gal zinot kodel taip yra? Colos, Sprite ir kiti gazuoti gėrimai, JAV vadinami tiesiog soda. Per daugiau nei šimtmetį rudas gazuotas skystis, paskanintas cukrumi, kofeinu ir kokos. Saldūs gazuoti gėrimai kenkia dantims, sukelia ėduonį.


Gazuoti gerimai kenkia
Australijos tyrėjai, atlikę bandymus su krūminiais dantimis ir dietiniais bei įprastais. Tamsioji gazuotų gėrimų pusė Įvairūs limonadai ir kiti gazuoti gėrimai sveikatai kenkia ne tik dėl juose esančių didelių cukraus kiekių, bet ir dėl jų sudėtyje. Kas varo skysčius iš organizmo ir kenkia labiausiai? Gazuoti gėrimai ir saldikliai juose labai apsunkina organizmą, apkrauna ir lėtina virškinimą. Tai dar vienas priešas mūsų dantims. Tiesa, tai nereiškia, jog mineralinis vanduo kenkia dantims.


Dažniausiai, kai kalbame apie gazuotus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...