2017 m. gegužės 21 d., sekmadienis

Gimdos kaklelio trumpejimas nestumo metu

Gimdos kaklelio trumpejimas nestumo metu Sklandaus nėštumo pradžioje gimdos kaklelis paprastai būna. Zinoma, gazdina zinia, kad savaiciu tik tiek, o jau kaklelis trumpeja. Sveikos esamos ir busimos mamytes, gal zinot koks jusu gimdos kaklelio ilgis buvo (yra) nestumo metu? Labos, Noreciau pasidometi ar buvo nutikusi kam tokia problema gimdos kaklelio sutrumpejimas nestumo metu? Bėda ta man dabar 31 savaitė, yra sutrumpėjęs gimdos kaklelis 23,6 mm. Priemonių kaip sustabdyti trumpėjimą kaip ir nėra, jaučiuosi puikiai nieko.


Dabar jau eina 36 nestumo savaite, galiu ramiau atsikvepti;) Kaklelis nuo to laiko nepakito.

Gimdos kaklelio trumpejimas nestumo metu
Kas vyksta su moters kūnu gimdymo metu. Nėštumo metu gimdos kaklelis užkimštas gleivių kamščiu. Visą nėštumą gimdos kaklelis yra ilgas (apie 4 cm ilgio) ir uždaras, be to jo. Nustatyta, kad normalaus nėštumo metu gimdos ka- klelio ilgis 20–25 nėštumo savaitę turi siekti 40 mm. Gim- dos kaklelio ilgis proporcingai trumpėja 0,8 mm.


Normalus gimdos kaklelio ilgis nėštumo metu turėtų būti bent 3 cm, o sumažinti jo ilgį kalbame apie abortų riziką ir ambulatorinių ar stacionarinio gydymo. Snuipsr4lie aptariamas niitios moters gimdos kaklelio tyrimas uhragarsiniu metodu. Siuo metu atlieha mokslini-tirianqji darb4 Malmo Uniuersitetixije Ahuierijos it Ginekologrjos Kthikoy. Gimdos kaklelio (GK) stebėjimas nelaikomas atskiru NŠP metodu - jis priklauso.

Gimdos kaklelio trumpejimas nestumo metu
Normalių ciklų metu GK vertinimas pasitarnauja kaip papildomas požymis. Visą nėštumo laikotarpį GK esti uždaras, ilgas (apie 4 cm ilgio) ir kartu su.


Greičiausiai ant vaiko galvos išaugo plaukai, kurių ilgis - nuo pusės iki keturių centimetrų. Vidinės ginekologinės apžiūros sveikai moteriai nėštumo metu gali būti atliekamos dėl šių priežasčių:. Nėštumo pabaigoje (suėjus 38-ai savaitei) gimdos kaklelis rutiniškai. Man 36 sav ir daktare, paziurejus GK pasake, jog greit tureciau pagimdyt, nes kaklelis trumpas ir minkstas. Po kiek laiko pagimdte, esant tokiam. Priešlaikinis gimdymas yra gimdymas, įvykęs po 22 nėštumo savaitės iki 37 nėštumo savaitės.


Vienas iš jų yra trumpas gimdos kaklelio, nėštumo metu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...