2017 m. gegužės 31 d., trečiadienis

Grazus meiles zodziai

Grazus meiles zodziai Ji yra deimantas, kurio net karaliai negali nusipirkti. Gražūs meilės žodžiai - Įvairūs straipsniai","rh":"baciunai.

Grazus meiles zodziai
Meiles zodziai","rh":"youtube. Praneškite apie kitą vaizdąPraneškite apie įžeidžiantį vaizdą. Trumpi žodžiai apie meilę, trumpos meilės frazės, trumpos mintys apie meilę. Mylėk ne tą, kuris gražiausias pasauliui, o tą, kuris daro tavąjį pasaulį gražų.


Grazus meiles zodziai
Meilės žodžiai - Gražūs žodžiai apie meilę Jai, Jam. Kai norisi išreikšti jausmus mylimam žmogui. Posakiai, citatos, frazės, mintys ir kiti žodžiai apie meilę. Meilė – tai vieškelis į saulę, grįstas aštriais deimantais, kuriuo turi eiti basas. Patikėki, myliu aš Tave, Ir trokštu būti Tavo amžinai. Nors tu dabar toli, Bet mano mintys visada su tavimi.


Aš žinau, kad tu sugrįši Nepaliksi manęs šiam pasauly. Pas tave šiandien skubu, dovanosiu daug gėlių :) Su meile meškiukas? Gražiausi meilės žodžiai jai ir jam bei frazės apie meilę.

Grazus meiles zodziai
Parink tinkamus meilės žodžius savo mylimam žmogui. Aš nenoriu visko iškalbėti, Nes paskui, žinau. Kodėl filmuose ištarti meilės žodžiai paliečia slapčiausias širdies kerteles?


Aforizmai - Mintys - Posakiai - Anekdotai - Gražūs žodžiai. Mūsų pašaukimas šiame šaltame pasaulyje uždegti Dievo meilės ugnį. SMIGO man širdin, tarsi aštrus erškėtis, Mergaitės žvilgsnis neapsakomai gražus, Ir vėl pradėjau trokšt gyventi ir tikėti. Sėkmė, sėkmės formulė, žodžiai, mintys apie sėkmę: »» Laikas. Ir tu sieki tos pačios Laimės, Meilės ir Sėkmės!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...