2017 m. gegužės 2 d., antradienis

Individualus siuvimo kursai vilniuje

Individualus siuvimo kursai vilniuje Ieškote vietos, kur galėtumėte išmokti siūti ir visas dėmesys būtų skiriamas tik Jums? Individualūs siuvimo kursai siūlo tokią galimybę. Išmoksite ne tik pasisiūti norimus drabužius, bet ir pasigaminti jų iškarpas.

Individualus siuvimo kursai vilniuje
Organizuojami individualūs siuvimo, modeliavimo kursai. Siuvimo kursų metu mokome konstruoti, modeliuoti bei siūti įvarius drabužius. Siuvimo-modeliavimo kursai pagal individualius pageidavimus.


Praktinis mokymas vyksta mokymo įstaigoje ir siuvimo įmonėse.

Individualus siuvimo kursai vilniuje
Vilniuje; Kaune, Klaipėdoje; Panevežyje; Šiauliuose;. Vilniaus siuvėjų ir automechanikų mokykla, Vilnius, Geležinio Vilko g. O ar yra kas lanke siuvimo ir konstravimo kursus Vilniaus dizaino kolegijoje? Taip pat norejau pasiklausti del cia visu jau isgirtu. Prekyba moteriškais ir vaikiškais drabužiais. Yra laisvų vietų rytinėse ir dieninėse grupėse. Jauki aplinka, individualus mokymas, ilgametę patirtį.


Klasikinio sijono brėžinio sudarymas pagal kursų dalyvės figūros. Brėžinio pasirinkimas pagal individualius figūros matmenis iš žurnalo.

Individualus siuvimo kursai vilniuje
Interjero puošmenų siuvimas iš natūralaus kailio pagal individualius užsakymus. Visų kursų metu SIUVAME PASIRINKTUS MODELIUS SAU! Pradėjus siūti individualius drabužius vyksta betarpiškas bendravimas su mokytoju ne tik. Baigusi mokyklą įstojau i Vilniaus dizaino kolegiją. Papildomai lankiau siuvimo-konstravimo kursus, dirbau pas tetą, mokyklinių uniformų.


Susipažįsta su siuvimo terminais, mokosi atpažinti audinius, mokosi. Liuda Bulotienė yra baigusi Vilniaus lengvosios pramonės kolegiją ir įgijusi siuvinių. Anna pastebi kiekvieną lankantįjį, suranda jo individualų stilių ir toliau jį tobulina. Drabužių siuvimo paslaugos pagal individualius užsakymus. Siuvimo paslaugos pagal individualius užsakymus, masinis siuvimas. Kursai, mokymai darbui siuvimo pramonėje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...