2017 m. gegužės 16 d., antradienis

Kaip nerti rankine

Kaip nerti rankine Aukštelkėje (Šiaulių r.) gyvenanti Jolita Šalkevičienė iš virvučių neria rankines. Didesnę rankinę nuneria per 2 valandas, mažai užtenka ir 40. Tiksliai tokie patys kryžiukai, tik jų išryškėjimas priklauso nuo pasirinktos virvutės ir jos standumo, mano tašytės nertos iš minkštos poliesterinės.

Kaip nerti rankine
Rankinės - nertos ir megztos50 žin. Siūlų dama - Kaip nerti tašę iš virvelių? Kada pradėjote nerti ir kaip supratote, jog tai galėtų tapti pragyvenimo šaltiniu? Neseniai pristačiau unikalias, nertas rankines su oda.
Kaip nerti rankine
Noreciau tokios rankines smile.


Gal kas turite šios rankinės shemą arba galite papasakoti kaip nerti? Daugiau rezultatų iš rankdarbiai. Iš storesnės virvės galima nunerti krepšį, kuris tiks skalbiniams ar vonios. Rankų darbo nėriniai iš virvių Jums bei Jūsų namams. Stilingos nertos rankinės, delninės, kuprinės moterims ir vaikams bei įvairūs nėriniai namams. O kokio storio virve naudojat tasiukui nerti ir koki nr vaselio? Galime nunerti jusu pasirinkta spalva ar modeli. Jūra, saulė, puiki nuotaika - viskas telpa šioje rankinėje.


Kaip nerti rankine
Nertas Daikčius dryžuota rankinė. Prekės ženklas: Kitas; Spalva: Marga; Būklė: Naujas. Pufai ranku darbo, galima plauti isiutas uztrauktukas,dydis 18×38,viduje pagalvele. Priemonės įskaičiuotos į kainą, tad jomis rūpintis nereikia. Būtina išankstinė registracija:. Vilniuje skelbimas: Parduodu turimas ir galiu nunerti pagal uzsakyma rankines.


Jei pradėsite dar šią vasarą, tai turėtumėte iki kitos vasaros. Paskelbė: Jasnenko, paskelbta 01-15.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...