2017 m. gegužės 16 d., antradienis

Kampine duso lentynele

Kampine duso lentynele Vonios lentynėlė HIC-0251, metalinė, kampinė, 3 dalių. Dušo lentynėlė BIC-0450, kampinė. Lengvai numontuojama, patogu išplauti.

Kampine duso lentynele
Baltos arba juodos spalvos plastiko įdėklas. Prekių paieška pagal raktažodį lentyneles el. Vienguba kampinė lentynėlė pagaminta iš plieno.


Pakabinama dušo kabinos lentynėlė.

Kampine duso lentynele
Santechnikos prekių e-parduotuvė: santechnika, vonios, dušo kabinos, potinkinės sistemos. Geesa rankšluosčių laikiklis su lentynėle Nemox Stainless Steel. Keuco kampinė dušo lentynėlė Elegance. Lentynėlė susideda iš dviejų dalių: metalinės lentynėlės ir išimamo sintetinio pagrindo, kuris atsparus muilui ir itin. Dviguba kampinė lentynėlė pagaminta iš plieno.


Platus vonios kambario lentynų, lentynėlių pasirinkimas patrauklia kaina internetinėje ir lokalioje Arsan. Margos ar vienspalvės, blizgios ar matinės, subtilios ar žaismingos – ar jau apsisprendėte, kokio stiliaus dušo užuolaidos džiugins akį, kaskart užsukus į vonios. Kampinė dušo lentynėlė Metalia 10 0035. Krepšelį galima kabinti tiek dušo kabinoje, tiek ir prie vonios, kampe. Maža, gili kampinė lentynėlė 17x17x22 cm, h=9 cm (6064.0). Reguliuojamas dušo stovas, h-105 cm (6119.0).


Geesa kampinė stiklinė lentynėlė Nemox 6521-02. Triguba kampinė lentynėlė, pagaminta iš plieno (chromas). Palyginti Nebelyginti Į krepšelį. Kaip pasirinkti dušo kabiną; Kaip pasirinkti vonios baldus; Kaip pasirinkti vonios įrangą. Grohe dušo komplektas Euphoria XXL System 310 26075000. Bemeta stiklinė kampinė lentynėlė Omega 104202162.


Bemeta kampinė stiklinė lentynėlė, serija Beta. Gamintojas: Novaservis, Čekija. Masažinė dušo kabina R8080 fabric.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...