2017 m. gegužės 21 d., sekmadienis

Kas kur kimba 2016

Kas kur kimba 2016 Compilation failed: invalid range in character class at offset 88. Lietuvos ryto“ televizijos laida žvejams. Mistika apipintos žuvies žūklė: kaip gaudyti seliavas?

Kas kur kimba 2016
Atskleidė, kokiu būdu žvejojamos stintos kimba gausiausiai. Kad kiekvienas žvejys galėtų mėgautis sėkminga žvejyba! Viskas, ko reikia, kad kiekvienas žvejys galėtų pasidžiaugti sėkmingesne žvejyba. Kas, kur, ant ko šiuo metu kimba ir kt.
Kas kur kimba 2016
Laikotarpis, kada žuvys nekimba arba kimba labai vangiai.


Du geri draugai yra tikri žūklės aistruoliai. Vietiniam Klaipėdiečiams atėjus nebus "jų asmeninių vietų", nors sėdi ten pasikeisdami kiekvieną dieną. Gilesniame lėtai tekančiame vandenyje gerai kimba karšiai. Galima sėkmingai gaudyti lynus, salačius ir kartais šamus. Ant mažų blizgučių ir mailiaus kimba. Atmatos žiotyse dabar kimba stambūs, vadinamieji „mariniai“ ešeriai. Akcija „Lašiša 2016“ pratęsta dar trimis savaitėmis. DH8wRx Apie žūklę: 2016-03-05 - Dzūkiškų.


Kas kur kimba 2016
Pasiūlymai, pageidavimai, problemos. Idėjos, pageidavimai, problemos ir kt. Kai stintos kimba, jų per dieną galima sugauti kelis šimtus. Tokia ta mūsų pirmoji žūklė ant ledo šiemet. Pagaliau žvejai mėgėjai atsiduso lengviau – nuo sausio 1 dienos Minijoje leidžiama žiobrių žvejyba. Gamtosaugininkai primena, kad vienas. Vėgėlė kibti pradeda nusileidus saulei, apie vidurnaktį kimba geriau, ir tai trunka beveik iki saulės patekėjimo. Ir ant to paties žvejojame, ir taip pat pašeriame, bet kimba visiems aplinkui, tik ne mums", - pasiskundė Eugenijus.


Ešerys – kimba visais metų laikais Minijoje, Minijos senvagėje, Kuršių mariose, Skirvytėje (nuo Atmatos iki Vytinio), Pakalnėje (Rusnės miestelio ribose).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...