2017 m. gegužės 29 d., pirmadienis

Keptas samas keptuveje

Keptas samas keptuveje Greit paruošiami šamo kepsneliai tiks ir darbo dienos vakarienei. Patiekalui rinkitės šviežią, skrostą arba gabalėliais pjaustytą šamą. Išmokite pasigaminti patys Jūsų receptai.

Keptas samas keptuveje
Prieš patiekiant į stalą šamą, garnyrui patiekite bulves. Orkaitėje keptas šamas su medaus, sojos ir garstyčių padažu. Skaniausi receptai, gardžiausi patarimai, įkvepiančios.


Nusipirkau šamo filė ir dabar mąstau ką su juo daryti.

Keptas samas keptuveje
Kitoje keptuvėje svieste pakepinkite saulėgrąžas ir moliūgų sėklas, suberkite. Taigi, pirmiausiai nulupau šamui odą. Aplink šamo galvą lengvai įpjoviau aštriu peiliu odą ir pasistengiau atlupti nedidelį odos kraštelį. Tikriausiai visi žino, kas gi yra tas Merkio Šamas? Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį.


Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai. Gerai įkaitintoje keptuvėje išlydykite sviestą ir truputį įpilkite aliejaus. Iškepkite šamo filė gabalėlius, kepdami ne per ilgai, tik kol perkeps. Kepta žuvis bus skanesnė, jei prieš kepant pamirkysite ją piene, po to.

Keptas samas keptuveje
Tada su keptuve liečiasi tik žuvies gabalėlio kraštai, kurie suskrunda, o vidurys. Todėl didesnį mėsos gabalą ant grotelių kepti ir geriau, ir patogiau. Ant iešmų puikiai iškeptų lašiša, šamas, sviestžuvė ir neseniai.


Keptas jis be riebalų ir nereik stovėt prie keptuvės, tiesiog viską. AGARĖLIAI Tortas rafaeolo KRUASANAI šamas saldžiarūgštė. Reikės: 1 kg baltos žuvies filė (pvz. pangasijos, menkės ir pan., naudojau šamo filė); 2 kiaušinių; 4 forminio batono riekelių; 2 a. Jau seniai esu išbandžiusi orkaitėje keptos žuvies receptą. Rinkitės žuvį be žvynų - tarkime Afrikinį šamą. Kodėl vieną žuvį labiau norime kepti, kitą - virti paaiškina žuvies mėsoje esančio. Dažnai troškinamas karpis, šamas, menkė, lašiša.


Keptuvėje ar orkaitėje kepama žuvis - bene dažniausias žuvies.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...