2017 m. gegužės 23 d., antradienis

Kilpinis trikotazas

Kilpinis trikotazas Nesiburbuliuojantis trikotažas. Kaina už metrą - 7,30 eur, perkant daugiau nei 10 metrų po 6,80 eur. Trikotažas smulkiu raštu tamsiai mėlynas.

Kilpinis trikotazas
Kilpinis trikotazas su mazu blizguciu. Oeko-Tex Standart 100 atitinkantis kilpinis trikotažas, neplonas, tvirtas ir kokybiškas, tinka suknelių, džemperių, kelnių, timpų, kepurių siuvimui. Reiks paieškot to ribo , nes mano trikotažas ne tam skirtas.


Gerą trikotažą šiaip nelabai atskirsi tik pačiupinėjus.

Kilpinis trikotazas
Bambuko multinas (pašiltintas trikotažas su pūkeliu) 240GSM. Medvilnės dvipusis kilpinis 400GSM, 1 m. Geroji pusė -smulkus mėlynas melanžas. Medžiaga vidutinio kritumo, maloni prie kūno. KOMPLEKTUKAI Imgora 13,5 € 47 Lt; KOMPLEKTUKAI Imgora 9 € 31 Lt; Kepure su mova viename SimonaSla 10 € 35 Lt; sijonu komplektas mamai ir dukrytei. Parduodame trikotažus su paveiksliukais: Plonas trikotažas. Itin kokybiška, itališka medvilnė.


Tamprus, spalvingas kilpinis trikotažas puikiai tinkantis laisvalaikio drabužių siuvimui. Iš kilpinio trikotažo galima siūti kelnes, tampres, palaidines, džemperius.

Kilpinis trikotazas
Lietuvoje pagaminta trikotažinė suknelė su kačiukais, gražiai sukasi apačia. BOMBERI`IS ŽAIBAI (su pūkeliu). Sertifikuotas Oeko Tex Standart 100 trikotažas su kilpelėmis. Tinka siūti: megztukus, golfus, kelnes, timpas, šiltesnes sukneles. Taisyklingai turbūt reikėtų sakyti trikotažas, bet man tas džersis taip įsirėžęs į galvą, kad trikotažas skamba tiesiog keistai.


Nauja silta labai grazi trikorazine suknele (medvilninis juodas veliuras ir margas kilpinis trikotazas). Sukneles ilgis nuo kaklo priekije apie 50cm,rankoviu ilgis. Turime įprasto trikotažo, interloko, pašiltinto (šukuoto, šiaušto multino), kilpinio, veliūrų. Visa tai iš kanapės ir bambuko pluošto. This Pin was discovered by Fabrics. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Seksualus apatinis trikotažasnuo Ketvirtadienio, 02.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...