2017 m. gegužės 26 d., penktadienis

Klijai veidrodėliams

Klijai veidrodėliams ABRO veidrodėlių klijai yra ypatingai stiprūs ir atsparūs vibracijai. Pakuotėje yra kapsulė su gruntu ir maišelis su klijais. Klijų naudojimui nereikia papildomų.

Klijai veidrodėliams
Tinka ir kitoms salono detalėms, tvirtinamoms prie stiklo, klijuoti. Gal patarsit kuom ir kaip prikliuoti ta nelaiminga veidrodeli? Buvau Autoaibei, pasake, kad spec. Ford masinoms netinka nes ju "stiklas.
Klijai veidrodėliams
Kaip pritvirtinti galinio vaizdo veidrodeli?


Gal yra kokie specialūs klijai? Profesionalūs klijai automobilio veidrodžiui Permatex. Patvariai suklijuoja automobilio galinio vaizdo matymo veidrodėlį prie priekinio stiklo. Tinka įvairiems stiklo-metalo detalių sujungimams. Dviejų komponentų struktūriniai klijai skirti klijuoti metalui prie stiklo ir keraminių paviršių. Klijai veidrodėliams Chemistik 1ml. Veidrodėlių priklijavimas ilgam išsprendžia vairuotojų problemas. Naudojami specialūs klijai ir aktyvatoriai, kurie klijuoja metalinį paviršių prie stiklo.


Beto tikiuosi senus klijus nuvalei ? Tiek nuo stiklo tiek nuo veidrodėlio. O rezultatas bus išleisi daugiau pinigų nei pas meistrus, tačiau turėsi. Detali informacija, konsultacijos, atsiliepimai! Kėbulų taisymas - Stiklų klijavimas - klijai užpakalinio vaizdo veidrodėliams. Klijuoja tokias medžiagas kaip metalai, stiklas, keramika arba plastikai. Taip E36, jei ne paslaptys, kur galima isigyti spec kliju, bei kokia ju kaina ir. O siaip, kad veidrodelis nuleke, tai nesijuokit, bet man pavazinejus pusmeti irgi.


Galinio vaizdo veidrodėlio klijai RM-281. Stiklo ir metalo rišamoji medžiaga.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...