2017 m. gegužės 2 d., antradienis

Kvarcas akmuo kaina

Kvarcas akmuo kaina EUR (jei užsakomi 3 ir daugiau kaina po 3 EUR). Antikoje rožinis kvarcas buvo garbinamas kaip meilės akmuo. Graikai ir romėnai tikėjo, jog meilės dievai Amūras ir Erosas atnešė jį į žemę, kad padovanoti.

Kvarcas akmuo kaina
Baltas akmuo kaina 12,- lt 80 cm juosta. KVARCAS – labiausiai Žemės plutoje paplitęs mineralas, silicio oksidas, svarbiausias magminių ir metamorfinių uolienų komponentas. Ezoterinės savybės: Tai „vidinės ramybės“ akmuo. Tinka tada, kai perdėtas drovumas trukdo asmenybei tobulėti.
Kvarcas akmuo kaina
Ramina, atpalaiduoja, skatina sugebėjimą.


Jūs esate čia AKMENYS - ROŽINIS KVARCAS. Rožinis kvarcas briaunuotas, 8x5 mm. Rikiuoti pagal: Pavadinimą Kainą. Turmalininis kvarcas geras apsauginis akmuo, sužadina vaizduotės lakumą, idėjų turtingumą ir skatina optimaliausią gero gyvenimo lygmenį. Puikiai gydantis akmuo, jis suteikia komfortišką psichinę ir emocinę savijautą. Dūminis kvarcas – akmuo, padedantis nugalėti depresiją ir negatyvias emocijas. Santarvė, ramybė, taika ir švelnumas – tai emocijos, kurias stiprina rožinis kvarcas. Meilės akmuo, inspiruojantis absoliučią meilę, kuri yra nesavanaudiška ir.


Kvarcas akmuo kaina
Mėlynas kvarcas valo psichinį, emocinį ir fizinį kūnus. Tai bendravimo, ramybės, saviraiškos akmuo. Energetikų naudojamas atlikti magiją, universalus ir itin stiprus akmuo. Kalnų krištolo drūza namuose švarina, stiprina, saugo ir subalansuoja būsto energetiką. Prekės kodas: LS250 Turimas kiekis: Sandėlyje. Sunkesniais atvejais naudokite kartu su smaragdu ar kvarcu. Nepamirškite kasdien plauti jo vandeniu.


Techninis akmuo – kitaip žinomas, kaip Kvarco aglomeratas arba angliškai. Tiesa, kai kurių medžiagų spalvų ar modelių kaina gali skirtis, o kai kurių kaina gali. Apie akmenį: Tai viena iš pačių gražiausių ir vertingiausių kvarco atmainų. Tikėjimas apie šio akmens turimas savybes sukliudyti nuo apsvaigimo bei. Rinkdamiesi akmens stalviršį, atsakykite sau: ar norite, kad jis harmoningai. Granito stalviršiai spinduliuoja elegancija ir prabanga, aišku, tai turi savo kainą.


DELFI - „Niekada nespjauk ant akmens, - sakydavo mūsų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...