2017 m. gegužės 5 d., penktadienis

Linkomanija pakvietimai

Linkomanija pakvietimai Linkomanijos pakvietimą galite gauti už 4 paspaudimus! Sveiki, nuo šiol pakvietimai nemokamai nedalinami, kadangi yra pasiektas. BitTorrent failų indeksacijos puslapis, naujus narius registruojantis tik su pakvietimu.

Linkomanija pakvietimai
Sąskaita sėkmingai patvirtinta! Jūsų sąskaita sėkmingai aktyvuota! Bet, rodos, Jūs nebuvote automatiškai prijungti prie sistemos. Visgi, jei ęsate „pakvaišęs“ dėl torrentų. Niekada nesinaudojau linkomanija, bet dabar labai labai prireike.


Kaip man gauti pakvietima ar kitais budais uzsiregistruoti? Taigi padarau temą ir prikabinu. Primygtinai siūlau čia rašyti tik pakvietimų siūlymus, nes kitaip gausis balaganas ir tema vėl bus ištrinta. Temos pateikimo šablonas : Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? Pasisakyk forume pats ir sužinok kitų nuomonę. LinkoManija“ tampa visiškai uždara bendruomene, praktiškai. Pakvietimus vis dar bus galima gauti, bet tik tuo atveju, jei vartotojų bus. Jei dar ten neužsiregistravote.

Linkomanija pakvietimai
O tie, kam reikia - čia pasižiūri ir parašo asmeninę žinutę tiems, kas.


Manau šioje temoje forumo dalyviai galėtų keistis pakvietimais į uždarus tinklapius. Aš turiu 13 pakvietimų į torrent. Nemokami skelbimai - butai, namai, sklypai, automobiliai, motociklai, darbas, kompiuteriai, pažintys, šunys. Turiu du pakvietimus į linkomaniją, atiduočiau juos geriems žmonėms bet nesinori klausinėti visų ar reikia ar reikia, o jei paskelbsiu kad. Sioje temoje galite siulyti arba prašyti torrent arba linkomanijos pakvietimu. Yra jau 30+ pirkeju Liko 40 pakvietimu !

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...