2017 m. gegužės 27 d., šeštadienis

Megztos geles virbalais

Megztos geles virbalais O ten ne virbalais tos gėlės megztos? Man atrodo, kad tos gelytes megztos sakute. P3mkmn-qkPanašūs2008-12-22 - Įkėlė karolytja1Kaip megzti riesines - Duration: 7:34.

Megztos geles virbalais
Kad būtų gražesnis, noriu prisegti prie jo kokią gėlę. Mezgimo pamokos(96), Mezgimas virbalais(402), Mezgimas vaikams(5), Megztos idejos(14), Megztos apykakles(10). Megzti gėles moteris pradėjo gimtadienio proga dovanų gavusi rankdarbių. Kadangi kiaunoriškė mezga ir virbalais, siūlų turi maišų maišus.
Megztos geles virbalais
Kam patiks, galima atsisiųsti visą žurnaliuką, kuriame aprašyta darbo eiga.


Tikiuosi šitos gėlės bus kaip dekoras,dabar mezgamam Upokšniui. Bet noriu parodyt keletą megztų gėlių ir jų schemų. Jei mokate megzti kojines, tai tikrai nebus sunku megzti 5 virbalais, o jei. Zonia - Megztinis megztas virbalais "Varpeliai ir lauko gėlės". Nertų gėlyčių, motyvų su nėrimo schemomis galerija. Visos mėgstančios megzti dalinamės savo darbeliais :).


Megztas pereinamų spalvų šiltas komplektas: šalis, kepuraitė ir riešinės.

Megztos geles virbalais
Rausvuolė" iš medvilnės su akrilanu reguliuojama raišteliu ir papuošta gėle. Tačiau iš visų rankdarbių mane išskiria mano megztos raštuotos pirštinės. DELFI - Sufleris auksarankėms: kaip nusimegzti madingiausią sezono megztinį. Jam megzti patiko labiau nei į mokyklą eiti“, – taip savo sūnų. Sodriai geltonai dažytas namukas papuoštas dirbtinėmis gėlėmis, ryškiai. Gėlėmis kvepiantis rankų darbo paveikslas bus puiki dekoracija jūsų kambaryje.


Pasirinkus audinius ir siūlų spalvas paveikslas įgaus senovinės dvasios ir.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...