2017 m. gegužės 2 d., antradienis

Nemokami siuvimo kursai siauliuose

Nemokami siuvimo kursai siauliuose Renkamos naujos SIUVIMO KURSŲ pradedantiesiems ŠAULIUOSE grupės! Programa pradedantiesiems sudaryta iš 80 akad. Siuvimo kursai Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje.

Nemokami siuvimo kursai siauliuose
Naujos grupės Vilniuje, Kaune, Panevėžyje, Šiauliuose, Klaipėdoje nuo sausio mėn. Jums labiau tinkančius kursus:Pagal sudarytą mokymosi programą iš 20 pamokųPagal Jūsų pageidavimus: siuvimo-modeliavimo. Kviečiame mokytis visus, kurie nori pasisiūti ne tik sau, bet ir kitiems. I grupė: siuvimo kursai pradedantiesiems Pradžia: kovo 28 dieną 17.
Nemokami siuvimo kursai siauliuose
Mokymo programa skirta rengti platesnio profilio siuvėjus, gebančius dirbti ne tik siuvimo fabrike, bet ir individualiose siuvimo įmonėse arba pagal verslo.


Praktinis mokymas vyksta mokymo įstaigoje ir siuvimo įmonėse. Asmuo, įgijęs individualių lengvų drabužių siuvėjo-sukirpėjo kvalifikaciją, turi:. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Mokymo centrai, kursai Lietuvoje, papildomas mokymas, perkvalifikavimas, kalbų kursai. Mokymo kursai apsaugos darbuotojams Šiauliuose. Dieninių studijų studentams taikoma 20% nuolaida! Kursuose isƒmoksite pradinių siuvimo. NEMOKAMAS įpakavimas ir pristatymas visoje Lietuvoje.


Nemokami siuvimo kursai siauliuose
Siuvimo, modeliavimo ir dizaino kursai Vilniuje. Mėnesio trukmės siuvimo kursai Kaune. Robotikos užsiėmimų mėnesio abonementas Šiauliuose. Tokiu būdu paskutinė kurso pamoka Jums bus nemokama. Jums nereikės mokytis to, ką Jūs jau mokate, ir laisvai galėsite. Siūlome kursus pagal programą pradedantiesiems rytais, vakarais ir savaitgaliais!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...