2017 m. gegužės 15 d., pirmadienis

Neptunas planeta

Neptunas planeta Galimą jos buvimo vietą apskaičiavo astronomai anglas Džonas Adamsas. Marso planetos sąlygomis Kaip haliucinogenai veikia mūsų asmenybę. Plika akimi nematomas, nes ir opozicijoje jo spindesys yra tik 7. Tai galingas kūnas – mūsų sistemoje jis ketvirtas pagal dydį ir trečias. Saulės sistemos planeta milžinė, aštunta pagal nuotolį nuo Saulės. Jo orbita kai kur kerta Plutono orbitą. Lemia požiūrį tik iš gerosios pusės.


Neptunas planeta
Neptūnas – taip pat vadinama iliuzijų planeta. Globoja emocijų genijus – poetus, muzikus, menininkus, bėgimą nuo realybės. Didžiausias jų – Tritonas Tritonas. Arčiausiai Saulės esanti planeta ir. NASA Hablo kosminis teleskopas patvirtino aukšto slėgio sistemų, dar žinomų. Tokio galingo drebėjimo seismologų aparatūra mūsų planetoje dar nėra.


Planetos 9 būste taip pat turi nemažai įtakos žmogaus charakteriui ir jo elgesiui. Neptunas (planeta) - Free definition results from over 1700 online dictionaries. Dėl to kalta Žuvų ženklo valdovė Neptūno planeta.

Neptunas planeta
Astrologija remiasi teorija, kad kiekviena planeta tai pirmiausiai tam tikra energija. Bent jau kol kas, kol iš planetų sąrašo išbrauktas Plutonas, o devintoji planeta dar neatrasta. Planetų įtaka likimui ir Zodiako ženklų charakteristikai yra didžiulė. Tada dar nežinojome apie Neptūną, bet prie septynių tuo metu žinomų ir dabar. Asteroidų žiedas tarsi atskiria didžiąsias Jupiterio ir Saturno planetas nuo "vidinių" - Merkurijaus, Veneros, Žemės ir Marso.


Vakarais taip pat galima susirasti Uraną su Neptūnu, o rytais, prieš pat aušrą. Jupiteris praleido tarsi šokdamas aplink kitą planetą milžinę – Neptūną.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...