2017 m. gegužės 27 d., šeštadienis

Nerta kepuryte mergaitei schema

Nerta kepuryte mergaitei schema Del kepuryciu mezgimo yra toks paskaiciavimas - galvos apimti. BRASKEKepurės, skarelės, skrybelaitės50 žin. Viskas mažiesiems berniukams(schemos)50 žin.

Nerta kepuryte mergaitei schema
Nertos kepuraitės, kepurės, skrybelaitės ir. Turiu begalinį norą nunerti dukrytei kepuriuką, ir ne vieną, bet niekaip nesigauna. Pagal užsakymą kiekvienam individualiai.


SNAPELIS: neriam atskirai pagal 2 schema.

Nerta kepuryte mergaitei schema
Dabar belieka tik surinkti kepe, prinerus stulpeliais snapeli prie kepurytes. Kepurės ir kiti galvos apdangalai - Страница 7. Vaikiški nerti drabužiai - Forumas - Jolitos. Daugiau rezultatų iš rankdarbiai. Ją pradėkite nerti ratu pagal schema, tik nerkite ne paprastais. Ją sujunkite ratu ir toliau pagal schemą.


Naršydama internete radau tikrai labai labai mielų kepuryčių vaikams kolekciją. BIBLIOTEKA-mezgimo schemos (39); BIBLIOTEKA-nėrimo schemos (53); BIBLIOTEKA-papuošalų schemos. Suknelė vaikiška- megzta,nerta.

Nerta kepuryte mergaitei schema
Mergaites, padekit ieskau sio sijonuko mezgimo schemos. Riešinių mezgimo schemos ir raštai. Megztos ir vašeliu nertos kepurės, jų papuošimai, moteriški, vyriški ir vaikiški modėliai su. Nertas kepuraitės ir šalikėlio komplektukas mergytei "Katytė".


Moteriška kepurė ir šalikėlis "Sūkurys". Mezgimas, nėrimas, mezgimo raštai, mezgimo schemos , mezgimo modeliai, mezgimo žurnalai. Video rodo, kaip vąšeliu sumegzti madingą kepurę mergaitei. Galima skalbti skalbimo mašinoje 40 laipsnių temperatūroje. Kepurytės: Lapeliai-nerta vašeliu kepurė mergaitei -. NERTA KEPURYTĖ SU GARBANĖLĖMIS. Kepurė tinkanti tiek vyrams tiek moterims :) Raštas labai nesudėtingas ir paprastas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...