2017 m. gegužės 18 d., ketvirtadienis

Nestumo biblija pirkti

Nestumo biblija pirkti Knygų klubo nariai kartu su šia knyga pirko: Nėštumo biblija. Sėkmės istorijos ir patarimai, kaip įveikti nevaisingumą ir susilaukti vaikų. Joje kalbama apie svarbiausius nėštumo, gimdymo ir kūdikio.

Nestumo biblija pirkti
Sąmoningas nėštumas ir gimdymas, pasitelkiant meditaciją, ajurvedą ir jogą. Psichikos sutrikimai nėštumo ir pogimdyminiu laikotarpiais. Labas, manau neverta pirkt labai gerai isitaisyt ir jas pasiskaityt galima akropoli knygyne prie ledu. Kai pirkau knygą ir varčiau jos turinį, atrodė kiek daug naudingos. Skelbimų tema, gyvenančioms Airijoje39 žin.


Knygos apie nėštumą, gimdymą ir kūdikio priežiūrą50 žin. Norėčiau mamytėms pasiūlyti įdomią ir naudingą knygą. Tai yra pati geriausia pasaulyje knyga apie nėštumą. Nėščiosios vadovas man tapo nėštumo Biblija. Originalo pavadinimas: Your Pregnancy Bible. Kadangi į svečius jau buvo atvykusi mano mama, išsivirėme arbatos, dar paskaitinėjau nėštumo bibliją, pagulėjau vonioje ir 6. Jei nėštumas yra didelės rizikos, Jus prižiūrėti turėtų: - gydytojas akušeris. Pirkti nauji, nesioti, taciau ka tik buvo isskalbti ir susitrauke, tad tiks.


Nestumo biblija pirkti
Inga ir Artūras: Niekada nemanėme, kad išankstinis nėštumo. Jau teko skaityti Artūro pasisakymus apie planus pirkti šeimyninį, didesnį. Nestumo biblija - Knyga apie viska kas susije su nestumu ir gimdymu. Inga: Artūras, berods, jau kitą dieną po testo, man nupirko knygą „Nėštumo Biblija". PVZ: nestumo biblija, motina ir vaikas ir t. Nes noriu, kad butu idomi ir kad butu naudingos informacijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...