2017 m. gegužės 20 d., šeštadienis

Odines delnines

Odines delnines Lietuviskos odines rankines, tik iš natūralios odos. Rankų darbo rankines, delnines ir apyrankes sukurtos dizaineres. Odinės rankinės, delninės,kosmetinės.

Odines delnines
Message this Page, learn about upcoming events and more. Laila feeling ranku darbo, naturalios odos vyrams ir moterims: rankines, delnines, kuprines, pinigines. Klasikinio dizaino, juodos klasikinės spalvos, universalus variantas dienai ir vakarui. Delninei taikomas nemokamas pristatymas!


Odines delnines
Lietuvoje pagamintos odinės rankinės, delninės. Neužmirštuolė“ - rankų darbo delninė, pagaminta iš storos natūralios rudos odos. Galime parinkti tinkamą delninę tinkamai progai. Pigiausios viršuje, Brangiausios viršuje. Prekių sąrašas pagal pasirinktą žymę. Didelis parduotuvių pasirinkimas ir prekių kainos vienoje vietoje.


Odines rankinės, odines kuprinės, odines delninės. Gaminame ir delnines šventėms ar kas dienai. Kuprines, rankines skirtos darbui, studijoms, mokyklai.

Odines delnines
Stilinga moteriška delninė yra pagaminta iš minkštos natūralios odos. Itališko dizaino neįprasta elegantiška moteriška delninukė (piniginė) yra pagaminta iš natūralios odos. Elegantiškos moteriškos delninės ir delninukės - stilinga, patogu, madinga! Pasipuoškite nuostabia moteriška delnine jau šiandien.


Pipiras”– mažasis “kARTu” šeimos narys. Jį patogu nešioti dvejopai: užkišant ranką per odinį dirželį delninės centre arba. Eko odos moteriškos rankinės (parduoda, siūlo) Panevėžyje skelbimas: Labai minkštutės ir gražios odos,oda nėra natūrali, bet labai maloni rankai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...