2017 m. gegužės 21 d., sekmadienis

Parduodu rastus pirciai

Parduodu rastus pirciai Parduodu rastus ir nebaigta statyti rastini nama 10x12m. Rastai yra namo uzbaigimui ir pirciai 6x6m. Pigiai parduodu sveikus, gerus ir tvirtus rąstus.

Parduodu rastus pirciai
Galima naudoti pirčiai, ar kokio nors pastato statybai. Pavilnys, Naujoji VilniaiKaina: 170 euTelefonas: 867343785. Hansa ir dvi geros bukles mikrobanges. Uosio mediena islaikyta po stogu 11 metu.
Parduodu rastus pirciai
Pirtys dažniausia statomos iš rąstų, karkasų ir profiliuotų tašų.


Nedidelei pirčiai pakanka sienos iš 45 mm profiliuotų tašų. Parduoda rąstus, balkius, gegnes pirčiai, nauji, galim pastatyti. Liepos dailylentes pirtims gaminame iš lietuviškos liepos medienos griežtai laikantis pirtims gaminamų dailylenčių technologijos, darome dviejų pločių ir. Bet tinkamiausi šiuo metu pirčiai yra poliniai pamatai. Pirčiai rąstus reiktų rinktis iš nesakingos medienos – rąstai turėtų būti lapuočių. Del daugiau informacijos susiekti +37064727677 ( 864727677 ). Pirčių būna įvairių: ji gali būti pastatyta iš įvairios medienos rąstų, plytų, skiriasi pirčių dydis bei tai, iš kokių patalpų ji susideda.

Parduodu rastus pirciai
Gerai isdziovinti, nuzievinti, skersmuo apie 22.


Garantuotai visi tiesus ir kokybiski. Vedrana parduoda klijuotos medienos tašus iš pušies ir eglės. Su rimtu pirkeju kaina paderinsiu vietoje. Ilgiai supjauti 80m2 namukui-pirtelei. Pirtims tinka spygliuočių mediena, kuri mažiau bijo drėgmės, tačiau. Rąstus geriausia palikti natūralius, nedažytus ir neimpregnuotus, išskyrus apatinį vainiką.


Per visus veiklos metus, susiformavo dvi gaminių grupės – medienos gaminai ir karstai. Pirkaciau spygliuocio medzio dziovintus rastus 16cm skresmens, is dvieju.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...