2017 m. gegužės 24 d., trečiadienis

Parduotuvė bizonas vilniuje

Parduotuvė bizonas vilniuje Smagus apsipirkimas - praėjusio sezono gaminių modeliai su 50% nuolaida. DELFI - Iki vasaros pradžios Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje bus uždaryti. Parduotuvių vadovas teigė, kad prie parduotuvių uždarymo privedė. Restoranų, parduotuvių įrengimas ir baldai. Arba cia Eurosojuzo itaka, arba "Bizonas" gamyba i Babtus. Adresas: PC "MAXIMA" 2 aukštas Mindaugo g. LT-44246, KAUNAS Meno Pasažas, VšĮ.

Parduotuvė bizonas vilniuje
Salone pristatyta nauja 2016-2017 metų kailių ir odos kolekcija.


Kailių ir odos siuvimo įmonė „Roris“ ieško partnerių, parduotuvių tinklų, bei suinteresuotų prekybininkų ( įmonių, fizinių asmenų ). Didžiausias prekybos ir pramogų centras Vilniuje, Klaipėdoje, Kaune ir Šiauliuose - AKROPOLIS. Pirktas Akropolyje BISON firminejė parduotuvėje. Pirkta Akropolyje Vilniuje BISON firminėje paruotuveje. Iš legendinių Vilniaus alaus barų dabar liko griuvėsiai arba jie virto. Bizonų slėniu“: kas ten yra dabar? Dabar „Aukštaičių“ vietoje (kitapus Žirmūnų „Rimi“) įsikūrusi drabužių parduotuvė. Bizonas, kai užmušdavo ką iš jų ar pats nugalabydavo, duodavo babkių šeimai, taip sakant, rūpindavosi artimaisiais.


Parduotuvė bizonas vilniuje
Bet ir ačiū Dievui, kad šeima liko Vilniuje, nes Aguoniniai manęs jau laukė. UAB ATROEKSA odinių drabužių parduotuvė BISON - Apranga, avalynė - Vilniaus m. Vilko kailiniai, parduotuvė, UAB. Veikla: Kailiai, kailių dirbiniai. Vilniuje (elektros, automatikos, elektroninių ryšių gaisrinės ir apsauginės.... H&M parduotuvės įrengimas PC „Panorama” (elektrotechnika, elektroniniai ryšiai). UAB „Swedspan Girių bizonas” skiedros gamybos pastato technologinės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...