2017 m. gegužės 28 d., sekmadienis

Profesijos pasirinkimas

Profesijos pasirinkimas Kyla klausimų kokiose užsienio šalyse geriausios sąlygos studijuoti būtent Tau? Kaip pasirinkti universitetą, kuris pasiūlytų tinkamiausias sąlygas pagal Tavo. Jie suranda reikiamo laiko ir skiria pakankamai pastangų profesijos pasirinkimui. Profesijos pasirinkimas – vienas svarbiausių gyvenimo sprendimų. DELFI - KLAUSIMAS: šiemet jau esu 10-okas ir turiu žinoti, ką noriu veikti ateity, bet aš to dar nežinau. Būti ar nebūti – profesijos pasirinkimas.


Turbūt ne vienas moksleivis su nerimu laukia to laiko, kai teks rinktis profesiją.

Profesijos pasirinkimas
Tinkamos profesijos pasirinkimas: sunkus ar lengvas iššūkis moksleiviams? NAUDINGI PATARIMAI, KAIP RINKTIS PROFESIJĄ. Tačiau daugumai žmonių profesijos pasirinkimas gali pareikalauti daugiau. Skirkite laiko profesijos pasirinkimui Norint tinkamai pasirinkti, reikia gerai pažinti save, žinoti savo norus, gabumus, asmenybės savybes, gerai. DELFI - Mėgstamos profesijos pasirinkimas dažnai tampa sudėtinga mįsle moksleiviams.


Dauguma iš jų bijo padaryti klaidą – pasukti ne ta. PAGRINDINėS SĄVOKOS: profesija, profesijos pasirinkimas, vertybės, vertybinės. Primestas sprendimas – blogas pats savaime. Rinktis profesinę veiklą žmonės pradeda gana anksti.

Profesijos pasirinkimas
Kartais dar negimę, jau būna paskirti šeimos verslui. Pastaruoju metu dauguma abiturientų studijuoja ne tai, kas garantuotų darbą. Kokios profesijos bus paklausios po penkerių ar dešimties metų.


Mąstant apie profesijos pasirinkimą nepamirškite pasinaudoti paprasta. HOLLAND SAVARANKIŠKO PROFESIJOS PASIRINKIMO KLAUSMYNAS.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...