2017 m. gegužės 2 d., antradienis

Razer ausines topo centras

Razer ausines topo centras Logitech, SteelSeries, Razer, Canyon, Hama ir kitų gamintojų ausinių. Razer Kraken Pro-ausinės išbandytos daugelio profesionalių žaidėjų ir sportininkų, kad būtų parinktas itin komfortiškas ausinių lankelis ilgiems žaidimams ar s. Išskirtinio dizaino, kokybiškos RAZER KRAKEN NEO ausinės su mikrofonu, skirtos tiek muzikai tiek žaidimams.

Razer ausines topo centras
Kaip ir visos ausinės iš Razer Kraken serijos. Patirkite dar įspūdingesnę žaidiminę patirtį su Razer Kraken USB ausinėmis. Klaviatūra RAZER BlackWidow Tournament 2014 US, mechaninė 84,99 €. Išmėgintos daugybės E-sporto profesionalų, šios ergonomiškos.
Razer ausines topo centras
Philips, Canyon, Sony ausinės - tai kokybiškas garsas, patogumas ir dizainas viename.


Dabar įsigyti įvairiaspalves ausines internetu greita, patogu ir paprasta. Internetinės kameros, kompiuterio ausinės ir mikrofonai skirti bendravimo galimybėms praplėsti ir kokybei pagerinti. Su internetine kamera, ausinėmis ir. Logitech žaidimų ausinės su mikrofonu, turinčios pašalinių triukšmų mažinimo funkciją. Ausinių būklė idiali, viskas veikia. Tik mikrafono dangtelis nulužęs. Ausinės ir mikrofonai kompiuteriams internetu pigiau!


Razer ausines topo centras
Razer Carcharias žaidimų ausinės su mikrofonu, skirtos XBOX 360 ir PC. Gamintojo kodas: RZ04-00900100-R3M1. Garantinis aptarnavimas: 24 mėn. AUSINĖS LOGITECH WIRELESS HEADSET H800. Pirkite prekes interneto parduotuvėje topocentras. Kaip žinia, kompanijos "Razer" produkcija visų pirmų skirta negalintiems gyventi be žaidimų. Citata: Žinutę parašė Razed cia ausines skirtos mp3 bet manau telefonui taip pat.


TOPO CENTRAS - buitinės technikos ekspertai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...