2017 m. gegužės 18 d., ketvirtadienis

Rent boutique sukneles

Rent boutique sukneles Stilingos suknelės, išskirtinės suknelės. RENT BOUTIQUE Siūlo Naują Paslaugą Lietuvoje – Dizainerių Rūbų ir Aksesuarų Nuomą Internete! Milžinišką virtualią rūbų spintą „Rent boutique“ galima rasti internete – joje yra maždaug 1 tūkst.

Rent boutique sukneles
Nuomotis suknelę – tai išmintingos ir mados pulsu kvėpuojančios moters bruožas. Atidaviau pluoštą suknelių, tikiuosi, kad jos jau rado savo naujas. Pernai eidama į vestuves pirkau lietuvių dizainerių sukneles, tačiau dabar jos liūdi. Ji laukia pirmojo pasimatymo su TAVIMI per tavo.


Rent boutique sukneles
Vienoj senų modelių suknelių – galimybė pasipuošti dizainerių kurtu rūbu. Aišparienė siūlo išsinuomoti proginius drabužius net ir neišeinant iš namų: atsiversti svetainę, išsirinkti norimą suknelę, o ją. Tobula turi būti ne tik nuotakos suknelė, bet ir jos draugių, t. SELF-PORTRAIT suknelė Nuomos kaina: 45 Eur Vertė: 320 Eur. This Pin was discovered by Asta Gužauskaitė. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Mamytei ir dukrytei vestuviu sukneles. Giedrė Kairaitienė – apie sukneles, batus ir mažus svarbius dalykus.


Prieš 6 dienas - 48 prieš 2 dienas Parašyta su Vinted programėle išmaniesiems telefonams!

Rent boutique sukneles
Pabandykit rent boutique paziureti nuomojamu suknyciu šypsena. Pavyzdžiui, 250 Eur suknelės nuoma kainuoja 49 Eur. Boutique Taškuota suknelė kviečia. We are a small and cozy bridal boutique, where you will be nicely served;. We are very proud of the fact that we are not yet a mass-marketing and rental shop. Grožio specialistė Milita pataria prieš vestuves neeksperimentuoti. Dar vienas įrodymas, jog klasika gyvuoja amžinai ✨Aktyvi suknelės nuoroda.


Find out why her hip and stylish prom.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...